ще нам браття молодії усміхнеться доля

Ще не вмерла України і слава, і воля, Ще нам, браття молодії, усміхнеться доля. Згинуть наші воріженьки, як роса на сонці. Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці. Душу й тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду. Текст гимна Украины на русском языке (перевод): Еще не умерла Украина, ни слава, ни воля, Еще нам, братья Украинцы, улыбнется судьба. Сгинут наши вороги, как роса на солнце, Запануем и мы, братья, в своей сторонке. Душу и тело мы положим за нашу свободу, И покажем, что мы, братья, казацкого рода. Полный текст гимна Украины: Ще не вмерла України і слав.


«Ще не вмерла України і слава, і воля, Ще нам, браття молодії, усміхнеться доля. Згинуть наші воріженьки, як роса на сонці. Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці. Душу й тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду». Перевод. Ещё живы Украины и слава и воля, Ещё, братья молодые, улыбнётся доля. Сгинут наши враженьки, как роса на солнце. Заживём и мы братцы в своей сторонке. Душу и тело мы положем за нашу свободу И покажем, что мы, братья, казацкого роду. Первоначальный текст Чубинского. Ще не вмерла в Україні, ні слава, ні воля, Ще нам, браття українці, усміхнет.


Ще нам, браття молодії, усміхнеться доля. Згинуть наші воріженьки, як роса на сонці. Запануєм i ми, браття, у своїй сторонці. Душу й тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду. Ещё не умерла Украины и слава, и воля, Ещё нам, братья молодые, улыбнётся судьба. Сгинут наши враги, как роса на солнце. Восторжествуем и мы, братья, в своём краю. Душу и тело мы положим за нашу свободу, И покажем, что мы, братья, казацкого рода. Первоначальный текст Чубинского.


Ще не вмерла Україна, ні слава, ні воля, Ще нам, браття молодії, усміхнеться доля! Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці, Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці! Душу й тіло ми положим за нашу свободу І — покажем, що ми, браття, козацького роду! Гей-гей, браття милі, Нумо братися за діло, Гей, гей, пора встати, Пора волю добувати! Ой, Богдане, Богдане, славний наш гетьмане, Нащо оддав Україну ворогам поганим?! Щоб вернути її честь, ляжем головами, Наречемось України славними синами. Душу й тіло ми положим за нашу свободу І — покажем, що ми, браття, козацького роду! Спогадаймо тяжкий час, .


Ще нам, браття молодії, усміхнеться доля. Згинуть наші воріженьки, як роса на сонці. Запануєм i ми, браття, у своїй сторонці. Душу й тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду. Перевод на русский язык: Ещё не умерла Украины и слава, и воля, Ещё нам, братья молодые, улыбнётся судьба. Сгинут наши враги, как роса на солнце. Воцаримся и мы, братья, в своём краю. Душу и тело мы положим за нашу свободу, И покажем, что мы, братья, казацкого рода. Полный текст украинского гимна. Ще не вмерла України і слава, і воля, Ще нам, браття молодії, усміхнеться доля. Згинуть наші.


C G Am E Am Ще нам, браття, Українці, усміхнеться доля. E Am E Am G C Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці, E Am E Am E Am G Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці. C G Am G C G Душу й тіло ми положим за нашу свободу, C G Am E Am І покажем, що ми, браття козацького роду.. Станем, браття, в бій кривавий від Сяну до Дону, В ріднім краю панувати не дамо нікому; Чорне море ще всміхнеться, дід Дніпро зрадіє, Ще у нашій Україні доленька наспіє. Душу й тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду. А завзяття, праця щира свого ще докаже, Ще ся волі в Україні піснь гучна розляже, За Карпати відоб'ється, згомонить степами, України слава стане поміж народами.


Текст на украинском языке: Ще не вмерла України і слава, і воля, Ще нам, браття українці, усміхнеться доля. Згинуть наші воріженьки, як роса на сонці. Запануєм i ми, браття, у своїй сторонці. Душу й тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду. Построчный перевод на русский язык: Ещё не умерла Украины и слава, и воля, Ещё нам, братья украинцы, улыбнётся судьба. Исчезнут наши враги, как роса на солнце. Будем господствовать и мы, братья, на своей сторонке. Душу и тело мы положим за нашу свободу, И покажем, что мы, братья, казацкого рода. А вот таким был первоначальн.


Ще нам, браття молодії, усміхнеться доля. Згинуть наші воріженьки, як роса на сонці. Запануєм i ми, браття, у своїй сторонці. Приспів: Душу й тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду. Перевод на русский : Еще не умерли Украины и слава, и воля, Ещё нам, братья молодые, улыбнётся судьба. Сгинут наши враги, как роса на солнце. Восторжествуем и мы, братья, в своём краю. Припев: Душу и тело мы положим за нашу свободу, И покажем, что мы, братья, казацкого рода. Понравился сайт? Хотите чтобы он развивался дальше?


Текст на украинском языке: Ще не вмерла України і слава, і воля, Ще нам, браття українці, усміхнеться доля. Згинуть наші воріженьки, як роса на сонці. Запануєм i ми, браття, у своїй сторонці. Душу й тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду. Построчный перевод на русский язык: Ещё не умерла Украины и слава, и воля, Ещё нам, братья украинцы, улыбнётся судьба. Исчезнут наши враги, как роса на солнце. Будем господствовать и мы, братья, на своей сторонке. Душу и тело мы положим за нашу свободу, И покажем, что мы, братья, казацкого рода. А вот таким был первоначальн.


Ще нам, браття українці, усміхнеться доля. Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці, Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці. Душу й тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду. Станем, браття, в бій кривавий від Сяну до Дону, В ріднім краю панувати не дамо нікому; Чорне море ще всміхнеться, дід Дніпро зрадіє, Ще у нашій Україні доленька наспіє. Душу, тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду. Ой, Богдане, Богдане, славний наш гетьмане, Нащо оддав Україну москалям поганим ?!


Ще нам, браття молодії, усміхнеться доля. Згинуть наші воріженьки, як роса на сонці. Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці. Приспів (x2): Душу й тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду. Станем, браття, в бій кривавий, від Сяну до Дону, В ріднім краю панувати не дамо нікому, Чорне море ще всміхнеться, дід-Дніпро зрадіє, Ще й на нашій Україні - доленька наспіє. Душу, тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду. А завзяття, щира праця свого ще докаже, Ще на нашій Україні піснь гучна розляже


Ще нам , браття молодії , усміхнеться доля. Згинуть наші вороженьки , як роса на сонці . Запануєм i ми, браття , у своїй сторонці . Душу й Тіло ми положим за нашу свободу , І покажемо , что мі, браття , козацького роду . Станом , браття , в бой кривавий , від Сяну до Дону , У ріднім краю панувати НЕ дамо Нікому , Чорне море ще всміхнеться , дід - Дніпро зрадіє . І покажемо , что мі, браття , козацького роду . Ще не вмерла України і слава , і воля , Ще нам , браття молодії , усміхнеться доля . Зникнуть наші вороги , як роса на сонці. Заживемо і ми, браття , у своїй краю . Душу й тіло ми положим за нашу свободу , І покажем , що ми, браття , козацького роду. Станом , браття, у бій кривавий від Сяну до Дону


Для нашего браття-Українці, Усміхнеться доля! Згинуть наши вороженьки, Як роса на сонцы; Запануємъ, браття й ми У своїй сторонці. Душу й тіло ми положим За нашу свободу І покажем, що ми браття Козацького роду. Гей-гей, браття миле, Нумо братися за діло! Гей-гей пора встати, Пора волю добувати! . Ще не вмерла Україны, ни слава, ни воля, Ще нам, браття украинци, усмичнеться доля. Жинуть наши вороженьки, як роза на сонцы, Запануйм я, браття, у свой Сторони. (× 2) Душу у тило мой положим за нашу свободу, я покажем, що мой, браття, козачького роду! Станем браття, в бий кривавый, вид Сяну до Дону В ридним краю пануваты не дамо никому.


"Ще не вмерла України і слава, і воля, Ще нам, браття молодії, усміхнеться доля. Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці. Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці. Душу й тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду. Станем, браття, в бій кривавий, від Сяну до Дону, В ріднім краю панувати не дамо нікому, Чорне море ще всміхнеться, дід-Дніпро зрадіє, Ще й на нашій Україні - доленька наспіє. Душу, тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду. А завзяття, щира праця свого ще докаже, Ще ся волі в Україні піснь гучна розляже, За Карп.


Ще не вмерла України і слава, і воля, Ще нам, браття українці, усміхнеться доля. Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці. Запануєм i ми, браття, у своїй сторонці. Душу й тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду. Станем, браття, в бій кривавий, від Сяну до Дону, В ріднім краю панувати не дамо нікому, Чорне море ще всміхнеться, дід-Дніпро зрадіє, Ще у нашій Україні — доленька наспіє. Душу, тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду. А завзяття, праця щира свого ще докаже, Ще ся волі в Україні піснь гучна розляже, За Карпати віді.


Ще нам, браття молодії, усміхнеться доля. Згинуть наші воріженьки, як роса на сонці. Запануєм i ми, браття, у своїй сторонці. Душу й тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду. Надеюсь, перевод не нужен, и так всё понятно. На самом деле даже комментировать сильно не нужно, чтобы понять различия.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

основи перукарської справи безплатно електронну книгу

моды для евро трек симулятор 2 через торрент версії

книгу експлуатація енергообладнання та засобів автоматизації в системі апк