поп ю.і нова історія країн азії та африки (xvi - поч xx ст.)

ХХ ст.)», автор Ю. І. Поп. Для студентів вищих навчальних закладів. Прислужиться всім, хто цікавиться історією, традиціями та сучасним життям східних країн. academia-pc.com.ua/product/310. Нова історія країн Азії і Африки (XVI — поч. ХХ ст.) ("Академія") - ВЦ Академія, видавництво Академвидав.. academia-pc.com.ua. Нравится Показать список оценивших. Поделиться Показать список поделившихся. ВКонтакте © 2006–2020. О ВКонтакте Помощь Правила Для бизнеса Разработчикам Вакансии. Русский Українська English все языки ».


Уривок із підручника (“Нова історія країн Азії і Африки (XVI — поч. ХХ ст.)” Поп Ю. І.) надано виключно для ознайомлення. Копіювання будь-якої частини без погодження з видавництвами заборонено. 1. Східні країни у XVI — на початку ХХ ст. 1.1. Основні ознаки східної цивілізації. На зламі Нового часу Схід був найбагатшою і найбільш заселеною частиною світу. У 1500 р. в Азії та Північній Африці проживало майже 288 млн осіб (68% населення всієї Землі). До початку промислової революції в Європі на східні країни припадало 78% світового мануфактурно-ремісничого виробництва. Тут були родючі землі, які давали порівняно високі врожаї.


О книге "Новая история стран Азии и Африки. XVI–XIX века. Часть 3". Авторы учебника в свете новейших достижений исторической науки рассматривают важнейшие события и проблемы истории стран Азии и Африки в Новое время, предлагают оригинальную хронологию Нового времени, анализируют основные тенденции общественного развития стран Азии и Африки в указанный период. Настоящий учебник издается в трех частях. В третьей части представлена история арабских стран Азии и Африки, а также история Африки. На нашем сайте вы можете скачать книгу "Новая история стран Азии и Африки. XVI–XIX века.


Авторы учебника в свете новейших достижений исторической науки рассматривают важнейшие события и проблемы истории стран Азии и Африки в Новое время, предлагают оригинальную хронологию Нового времени, анализируют основные тенденции общественного развития стран Азии и Африки в указанный период. Настоящий учебник издается в трёх частях. В первой части представлена история стран Дальнего Востока и Юго-Восточной Азии в XVI-XIX вв. Часть 1. Формат: pdf.


XX ст.) Поп Юрій Іванович. +Т3(5/6)4/6я73 Поп Юрій Іванович Нова історія країн Азії і Африки (XVI - поч. XX ст.). - К. : ВЦ "Академія" , 2012 . - 376 C. Мова : Українська. Дата внесення : 10.10.2012 Переглядів: 0 Популярність: 0%. Новий коментар.


ХХ ст. ) К. : "Академия", 2012. - 376 с. Новая Почта (оплата доставки при получении). Предоплата стоимости лота. Оплата доставки при получении по тарифу курьерской службы.


Нова історія міжнародних відносин країн азії та африки. Методичні рекомендації до самостійної роботи для студентів спеціальностей „Міжнародні відносини”. та „Країнознавство” вищих навчальних закладів. Академічний курс „Нова історія міжнародних відносин країн Азії та Африки” викладається на кафедрі всесвітньої історії та міжнародних відносин ДЗ „ЛНУ імені Тараса Шевченка” для студентів спеціальностей „Міжнародні відносини” та „Країнознавство”. Питання лекційного курсу згруповані у двох змістових модулях (№1 та №4), що спрямовані на формування у студентів науково обґрунтованих уявлень про історію міжнародних відносин країн Азії та Африки у новий час. XVIII – поч. XX ст.


історії країн Азії і Африки ключові проблеми: вплив природних і соціокультурних чинників на економіку та культуру, періоди розквіту і занепаду, політичні і соціальні процеси, сформовані під зовнішнім впливом; Здатності: – застосовувати набуті історичні знання та вміння з ключових проблем нової історії Азії і Африки для формування відповідних знань та вмінь учнів; – відбирати джерела, а також фактичний матеріал, які необхідні для обґрунтування теорії, викладу проблеми . Становлення суверенних національних держав в Азії та Африці (друга половина ХІХ – початок ХХ ст.): Японія. Китай. Індія. Релігії і вірування в країнах Сходу в епоху нового часу (XVII – поч. XX ст.).


Робоча програма навчальної дисципліни. Історія країн Азії і Африки Нового часу (кінець ХVI ─ початок ХХ ст.) (назва навчальної дисципліни). Проблема періодизації нової історії Азії і Африки. Формаційний і цивілізаційний підходи у сучасній орієнталістиці. Дискусія про «азіатський спосіб виробництва». Політична карта Сходу на межі Нового часу. Демографічна ситуація. Тема 10. Країни Південно-Східної Азії наприкінці ХVI ─ середині ХIХ ст. Політична карта Південно-Східної Азії (ПСА) на початок Нового часу. Суспільний лад, економіка і культура країн і народів ПСА. Португальська і голландська агресія проти Індонезії і початок колоніальних загарбань.


ХХ ст., країни Азії та Африки у Другій світовій війні. У результаті вивчення курсу студенти повинні: Ø володіти базовим фактичним матеріалом курсу, вільно орієнтуватись в хронології, персоналістиці . Ø вільно орієнтуватись у розмаїтті підходів до суперечливих питань історії Азії та Африки першої половини ХХ ст.; Ø вміти вести дискусію, чітко висловлювати та аргументовано захищати власну думку; Ø давати оцінку основним історіографічним проблемам курсу. Розалиев Ю.Н. Новая и новейшая история стран Азии и Африки. – М., 1987. Тимофеев Н.Н. Дороги и судьбы первопроходцев (КУТВ) //ААС.


XX ст. Код товару: ІМ-00116727. У довіднику висвітлено події XVI ст. - початку ХХ ст. (До 1919 г.), Що мають значення для осмислення розвитку даних країн на добу активної колоніальної політики Англії, Франції, Португалії, Іспанії, Голландії та інших країн Європи і Америки, в період зародження і становлення капіталізму, розвитку і активного підйому суспільно-політичних і революційних рухів, і до закінчення І світової війни.


"Нова історія країн азії і африки". Соціально-економічний і політичний розвиток країн Азії, Африки на середину XVI - початок XVII ст. Тому країни Азії та Африки, отстававшие від Заходу в сенсі розвитку буржуазних відносин, повинні були стати жертвою колоніальної експансії товариств, що володіли більш ефективною, більш продуктивної господарською організацією. Колоніалізм таким чином - не продукт переваги європейських армій, а спосіб перебудови східних суспільств на капіталістичний лад. На рубежі середніх віків і нового часу колоніальні володіння європейських держав в Азії та Африці були ще невеликі.


Поп, Юрій Іванович. Нова історія країн Азії і Африки (XVI- початок XX ст.) : підруч. для студ. ВНЗ / Ю. І. Поп. – Київ : Академія, 2012. – 374 с. – (Альма-матер) Бібліогр.: с. 369-374 ISBN 978-966-580-387-4. ББК Т3(5)5,02 ББК Т3(6)5,02. Дисциплины = Гуманітарні науки : Базовый : Нова та новітня історія Азії та Африки Гриф = Затверджено МО Предметні рубрики = История стран Азии (Восток в целом) : в целом : Страны Зарубежного Востока в новое время (сер. 17 в. - 1917 г.) : общие работы Предметні рубрики = ГЕОГРАФІЯ. БІОГРАФІЇ. ІСТОРІЯ : Історія : всесвітня історія : історія Африки : історія Африк.


Робоча програма навчальної дисципліни. Нова історія країн Aзії та Африки. Напрям підготовки 6.020302 «Історія» Історико-філософський факультет. 2016 – 2017 навчальний рік. політичний розвиток країн Азії і Африки в Новий час; · охарактеризувати роль цих країн Азії і Африки у регіональному і глобальному. вимірі; · виявлення закономірностей, причинно наслідкових зв’язків, спадкоємності і. альтернативності історичного процесу; · вивчити періодизацію та історіографію Нової історії країн Азії та Африки; · визначити цивілізаційні ознаки та особливості афро-азійських суспільств; · дати розуміння стадіально-формаційного рівеня розвитку афро-азійських.


Нова історія Азії та Африки:колоніальний Схід (кінець XIХ -друга третина XX ст.):Навч.посібник Головченко В.І. / Рубель В.А. У посібнику висвітлюється другий етап Нової історії країн Азії та Африки. Розкривається загальна й регіональна специфіка соціоеволюційного процесу в афро-азійських країнах у період існування Світової колоніальної системи.


Структура програми навчального курсу. «Нова історія країн азії та африки». Тема 3. Проблема модернізації країн Азії та Північної Африки в Новий час. Модернізація як прояв міжцивілізаційної взаємодії «Заходу та Сходу». Питання трансформування традиційного суспільства в зарубіжній та вітчизняній історіографії. Європейці та африканські народи у XVI - середині XIX ст. Підсумки чотирьох сторіч работоргівлі. Захоплення європейців на узбережжі. Початок європейської колонізації Південної Африки: заснування Капської колонії.


Народи Африки на початку XVI ст. Історія країн Азії та Африки | Просмотров: 3767 | Загрузок: 0 | Добавил: Ekzor | Дата: 24.04.2010 | Комментарии (0). Окупація Індонезією Східного Тимора. Історія країн Азії та Африки | Просмотров: 1070 | Загрузок: 0 | Добавил: Ekzor | Дата: 27.04.2011 | Комментарии (0). Як ви відсвяткували Новий Рік? Культурний вечір з родиною. Нажерся з друзями до всирачки.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

основи перукарської справи безплатно електронну книгу

моды для евро трек симулятор 2 через торрент версії

дипломна робота з управління персоналом підприємства строїтельних робіт