додаток до ліцензії бланк

Бланк додатка до ліцензії є документом суворої звітності. Бланк виготовляється на папері щільністю не менш як 100 г/кв. м +(-)5 відсотків, розміром 297 х 210 мм з нефіксованим водяним знаком. Бланк з обох боків видрукувано способом офсетного друку: з лицьового боку в чотири фарби, із зворотного - у дві фарби, має захист від підроблення та несанкціонованого тиражування. З лицьового боку бланка по периметру на відстані 6 мм від краю розміщується рамка заввишки 12 мм, у середині верхньої частини якої розміщується зображення малого Державного Герба України. По зовнішньому периметру рамки.


Заява щодо ліцензії на право зберігання пального, форма якої наведена в додатку 2 до Листа ДФСУ від 30.05.2019р. №17014/7/99-99-12-01-01-17 подається суб’єктами господарювання, які планують здійснювати операції зі зберігання пального з метою одержання ліцензії на цей вид діяльності. Ліцензування операцій з пальним передбачено статтею 15 Закону України від 19.12.1995р. №481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального» в редакції від 1 липня 2019 року. Заява подається Головним управлінням ДФС в об.


Читайте новини та статті у додатку! Перейти. Сайт для бухгалтерів №1 в Україні. Назва бланка: Завантажити в форматі: Заява на одержання ліцензії (дубліката ліцензії) на виробництво пального. Заява на одержання ліцензії (дубліката ліцензії) на право зберігання пального. Заява на одержання ліцензії (дубліката ліцензії) на право роздрібної торгівлі пальним. Заява на одержання ліцензії (дубліката ліцензії) на право оптової торгівлі пальним, за відсутності місць оптової торгівлі. Заява на одержання ліцензії (дубліката ліцензії) на право оптової торгівлі пальним, за наявності місць оптової торгівлі. Вимкнути рекламу. У фокусі.


Форми звітності. Податок на прибуток підприємств. Нормативно-правові акти. Додаткові матеріали. ЗАЯВА на одержання ліцензії (дубліката ліцензії) на виробництво пального (Завантажити). ЗАЯВА на одержання ліцензії (дубліката ліцензії) на право зберігання пального (Завантажити). ЗАЯВА на одержання ліцензії (дубліката ліцензії) на право роздрібної торгівлі пальним (Завантажити). ЗАЯВА на одержання ліцензії (дубліката ліцензії) на право оптової торгівлі пальним, за відсутності місць оптової торгівлі (Завантажити). ЗАЯВА на одержання ліцензії (дубліката ліцензії) на право оптової торгівлі пальним, за наявності місць оптової торгівлі (Завантажити). До списку. Коментувати в .


Додаток 2 до Ліцензійних умов. ОПИС документів, що додаються до заяви про отримання ліцензії на провадження господарської діяльності з посередництва у працевлаштуванні за кордоном. Порядковий Найменування документа номер. Кількість аркушів. Примітки. Здобувач ліцензії ___ _ 20__ року. _ (підпис). _ (ініціали та прізвище).


Заява на переоформлення ліцензії на імпорт лікарських засобів. Додаток 6 до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з імпорту лікарських засобів Державна служба України… Read more. Share. Імпорт лікарських засобів Лютий 19, 2015. Заява про анулювання ліцензії. Додаток 9 до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з імпорту лікарських засобів Державна служба України… Read more.


Заява на одержання ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, алкогольними напоями (сидром та перрі без додання спирту) та тютюновими виробами (додаток 1). ЗВІТ ПРО ВИКОРИСТАННЯ РЕЄСТРАТОРІВ РОЗРАХУНКОВИХ ОПЕРАЦІЙ ТА КНИГ ОБЛІКУ РОЗРАХУНКОВИХ ОПЕРАЦІЙ (РОЗРАХУНКОВИХ КНИЖОК) (наказ ДПАУ від 31.03.2011 р. №185).


Додаток 1 до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з імпорту лікарських засобів. Державна служба України з лікарських засобів. ЗАЯВА про видачу ліцензії з імпорту лікарських засобів Прошу видати ліцензію на провадження господарської діяльності з імпорту лікарських засобів. При провадженні діяльності з імпорту лікарських засобів: маю ліцензію на провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів; маю ліцензію на провадження господарської діяльності з оптової торгівлі лікарськими засобами . Дата видачі ліцензії, копії ліцензії. Облікова серія і номер бланка ліцензії. ліцензії. визнання недійсною (номер, дата документа) видача.


Зразок бланку (приклад шаблону) заяви про отримання ліцензії: Додаток 1 до Ліцензійних умов. ЗАЯВА про отримання ліцензії. Заявник _повне найменування юридичної особи або _прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи - підприємця). Керівник _прізвище, ім'я, по батькові та посада керівника - для юридичної особи).


Внести до форми ліцензії на мовлення, затвердженої рішенням Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення від 18 грудня 2013 року № 2433 (зі змінами), що зареєстроване в Міністерстві юстиції України 13 січня 2014 року за № 41/24818, такі зміни: додатки 1, 4 до форми ліцензії на мовлення викласти в новій редакції, що додається: Додаток 1 до ліцензії на мовлення. Серія НР № _. від “_ . __ р.


ЗАЯВА про отримання ліцензії на провадження господарської діяльності з будівництва об’єктів ВІДОМОСТІ про виробничо-технічну базу, склад працівників за професійним та кваліфікаційним рівнем, технологію виробництва, інформаційно-правове забезпечення, наявну систему контролю якості виконання робіт, виконані заявником.


Також листом затверджені форми самих ліцензій і форми електронних реєстрів цих видів ліцензій, які повинні вести фіскали. Ліцензії на роздрібну торгівлю і на зберігання пального видаватимуть ГУ ДФС в областях і м. Києві за місцем розташування місць зберігання і роздрібної торгівлі пальним. Усі ці дані фіскали повинні продублювати в додатку до роздрібної ліцензії (див. додаток 4 до листа). У листі зазначено, що заява про видачу ліцензії і визначені Законом документи (у тому числі і на підтвердження сплати річної вартості****) подаються уповноваженою особою заявника або направляються рекомендованим листом.


Додаток 2 До листа МОН від _2017 №____. (На бланку навчального закладу). Міністерство освіти і науки України. Заява про переоформлення ліцензії (про переоформлення витягу з ЄДЕБО (у разі переоформленої ліцензії на безстрокову). Просимо переоформити ліцензію (Витяг з ЄДЕБО) на провадження освітньої діяльності у сфері професійно-технічної освіти на безстрокову. Найменування юридичної особи. Номер і дата прийняття рішення: - про видачу ліцензії вперше. наказ МОН від _ № __ (вперше).


Додаток 2 до Ліцензійних умов (в редакції постанови Кабінету Міністрів України _ № _). Відомості суб’єкта господарювання про стан матеріально-технічної бази, наявність. персоналу із зазначенням його освітнього і кваліфікаційного рівня. Достовірність наданої інформації підтверджую та ознайомлений, що подання недостовірних даних у документах, що додаються до цих відомостей, є підставою для відмови у видачі ліцензії та анулювання ліцензії (відповідно до статей 12, 13 та 16 Закону України “Про ліцензування видів господарської діяльності”).


Додаток до'ліцензії •. Серія АЕ. № 527424. Таврійський державний агротехнологічний університет. М ісцезнаходження 72312 Запорізька обл., м. М елітополь, ю ридичної особи: просп. Богдана Хмельницького, б. 18. Шифр та № найменування п/п галузі знань 12. 1. 0305 Економіка та п ід п р и є м ­ ництво. Продовження додатку до ліцензії. Серія АЕ. Відокремлений структурний підрозділ «Мелітопольський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету». (адреса: 72312 Запорізька обл., м. Мелітополь, просп. Богдана Хмельницького, б. 44, ідентиф ікаційний код - 26181890). 12. 3.


Бланки звітності. Будь-який бланк можна вільно завантажувати та використовувати. Зареєстровані користувачі сайту можуть додавати необхідні їм бланки до особистих закладок у персональному кабінеті користувача. У випадку, якщо Ви не знайшли потрібного Вам бланку, звертайтеся на адресу dialog@vobu.com.ua. За призначенням. Трудові відносини.


(реєстраційний номер облікової картки платника податків* (для фізичної особи - підприємця) або ідентифікаційний код згідно з ЄДРПОУ юридичної особи). Прошу видати (розширити/звузити) ліцензію на право провадження господарської діяльності з (на): _ (найменування виду або часток виду господарської. _діяльності відповідно до пункту 4 Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з перевезення.


Форма заяви є додатком до ліцензійних умов. Варто не забувати, що якщо документи від юридичної особи подає не керівник закладу, якому установчими документами надано право діяти від її імені, то представник обов’язково повинен мати довіреність для подання до-кументів. Довіреність від фізичної особи — підприємця, якщо він не подає документи особисто, має бути завірена нотаріально. Окрім вищезазначених документів, до заяви про видачу ліцензії до-даються ще два . Він обов’язково має бути роздрукований на кольоро-вому бланку та зареєстрований у єдиному реєстрі висновків державної санітарно-епідеміологічної експертизи, згідно з яким йому присвою-ється окремий номер.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

основи перукарської справи безплатно електронну книгу

моды для евро трек симулятор 2 через торрент версії

дипломна робота з управління персоналом підприємства строїтельних робіт