традиції українського народу презентація

Розширювати і поглиблювати знання учнів про традиції та звичаї українського народу. Традиції та обряди У різних народів свою спадщину і звичаї, сформовані впродовж століть або навіть тисячоліть. Звичаї – це обличчя народу, глянувши в яке ми відразу можемо дізнатися, який це народ. Звичаї – це ті не писані правила, яким люди йдуть повсякденно в своїх найменших домашніх турботах і найбільш важливої суспільної діяльності. З незапам’ятних часів було трепетним ставлення до традицій. Навіть після прийняття християнства українці зберегли багато своїх народні старовинні звичаї, тільки об’єднавши їх з релігійними.


Найбільший вибір готових шкільних презентацій! Народні традиції, звичаї і побут — презентація з історії України на порталі GDZ4YOU — з нами вчитись дійсно легко, відчуй це! . Народні традиції, звичаї і побут Українського народу у п.п. ХІХ ст. Слайд #2. 1. Основні риси господарського побуту Більшість українського населення в період другої половини XIII — початку XVII ст. займалася землеробством. Феодально-кріпосницький гніт гальмував розвиток господарства, зокрема уповільнював поліпшення землеробських знарядь праці. Дещо удосконалений зберігався плуг із залізними частинами, відомий на території України з VIII—IX ст., а також соха, рало, заступ, сапа, коса-горбуша, граблі, серп.


Звичаї, традиції українців. Завантажити презентацію. Презентація по слайдам: Слайд 1. Слайд 2. У різних народів свою спадщину і звичаї, сформовані впродовж століть або навіть тисячоліть. Звичаї - це обличчя народу, глянувши в яке ми відразу можемо дізнатися, який це народ. Звичаї - це ті не писані правила, яким люди йдуть повсякденно в своїх найменших домашніх турботах і найбільш важливої суспільної діяльності. З незапам'ятних часів було трепетним ставлення до традицій. Навіть після прийняття християнства українці зберегли багато своїх народні старовинні звичаї, тільки об'єднавши їх з релігійними.


У різних народів свою спадщину і звичаї, сформовані впродовж століть або навіть тисячоліть. Звичаї - це обличчя народу, глянувши в яке ми відразу можемо дізнатися, який це народ. Звичаї - це ті не писані правила, яким люди йдуть повсякденно в своїх найменших домашніх турботах і найбільш важливої суспільної діяльності. З незапам'ятних часів було трепетним ставлення до традицій. Навіть після прийняття християнства українці зберегли багато своїх народні старовинні звичаї, тільки об'єднавши їх з релігійними. І сьогодні, через тисячі років, вже непросто виявити грань, де в українських зви. Українська писанка в світі є символом нашого народу. 10 слайд.


Традиции и обряды Украины. Истоки украинских традиций Украина богата народными обрядами и традициями, красочность и яркость которых поражает воображение. - презентация. Презентация была опубликована 7 лет назад пользователемТимофей Облонский. Получить код презентации. Скачать. Копировать в буфер обмена.


Дана презентація присвячена неповторним і самобутнім традиціям українського народу. 2. Свято в українській народній традиції завжди займало провідну роль. Усі свята українського календарного року пов'язані з господарським життям та побутом українців. Кожне з них має свої особливості, традиції та обряди. Ми собі не уявляємо Різдва без куті, Великодня без писанки, Святої Троїці без клечання, навіть називаємо це останнє свято «Зеленими Святами». Всі ми відзначаємо свято Купала, на «Введіння» закликаємо щастя на майбутній рік на «Катерини» кличемо долю, а на «Андрія» хто з нас не кусав галети.


Презентация на заданную тему содержит 17 слайдов. Для просмотра воспользуйтесь проигрывателем, если материал оказался полезным для Вас - поделитесь им с друзьями с помощью социальных кнопок и добавьте наш сайт презентаций в закладки! Презентации» Логистика» Традиции и обряды Украины. Слайды и текст этой презентации. Многие обычаи и традиции в этой стране придумали предки из далекого прошлого, однако до сих пор большинство из них все же соблюдаются и в наше время. Многие обычаи и традиции в этой стране придумали предки из далекого прошлого, однако до сих пор большинство из них все же соблюдаются и в наше время. Скачать презентацию на тему Традиции и обряды Украины можно ниже


Презентация для детей о традициях и обрядах украинского народа. Презентация “ТРАДИЦИИ И ОБЫЧАИ УКРАИНСКОГО НАРОДА". Категория: Дошкольное образование. 03.12.2016 19:36. Презентация для детей о традициях и обрядах украинского народа. Просмотр содержимого документа «Презентация “ТРАДИЦИИ И ОБЫЧАИ УКРАИНСКОГО НАРОДА"». Выполнила Киселёва Ольга Ивановна, Студентка группы ЗДО-3-13 ГБОУ ВО РК «КИПУ».


Презентация была подготовлена в связи с проведением школьного мероприятия на тему проекта:"Культура славянских народов". Украинский народ известен своим талантом к пению. Песни этого замечательного народа нравятся многим. Они лирические, грустные, протяжные, очень красивые. Наверняка многие знают такие известные украинские народные песни, как «Ніч яка місячна» или «Ти ж мене підманула».


Но каждый народ по своему самобытен и имеет свои традиции, свой народный промысел, свое творчество. При изготовлении любой вещи народный мастер не только думал о ее практическом назначении, но и не забывал о красоте. ГДЕ ЖИЛИ. Каждый орнаментальный мотив имеет определенное значение. В христианской культуре украинского писанка стала символом воскресения. В народе говорят: « В мире будет существовать любовь, пока люди будут писать писанки. В христианской культуре украинского писанка стала символом воскресения. В народе говорят: « В мире будет существовать любовь, пока люди будут писать писанки. Что носили мужчины. Мужчины носили длинную украшенную вышивкой сорочку.


Головна » Матеріал для завантаження » Наочні Посібники (презентації) » Різне. Звичаї та обряди українського народу. (1.67 Mb) ] 09.11.2013, 21:17 Українці, як і будь-який інший народ, мають свої звичаї та традиції. пропоную переглянути літні звичаї та обряди українців. (1.67 Mb) ] 09.11.2013, 21:17 -. 1.


Презентація “Звичаї українського народу”. 4 Січня, 2017 Олійник Богдан Петрович Християнська етика 0. Скачати презентацію. Дивитись презентацію онлайн (дочекайтесь повної загрузки сторінки …) Косенко С.З. Зараз читають на сайті. Переглядів: 236. Коментарі із Facebook. Попередній. План заходів з основ християнської етики. Далі. Різдвяна коляда (ПРЕЗЕНТАЦІЯ).


Формирование толерантности, чувства уважения к другим народам, их традициям. Главные вкладки. Виртуальная экскурсия "Быт и традиции народов Украины" презентация к занятию по окружающему миру (подготовительная группа) на тему. Опубликовано 23.04.2012 - 12:45 - Васина Ирина Егоровна. Познакомить детей с культурой и бытом жителей Украины. Формирование толерантности, чувства уважения к другим народам, их традициям. Скачать: Вложение.


Традиції і побут українського народу XX ст Роботу виконала: Учениця 10 класу Пашаєва Крістіна. № слайда 2. Описание слайда: 1. Основні риси господарського побуту Більшість українського населення в період другої половини XIII — початку XVII ст. займалася землеробством. Феодально-кріпосницький гніт гальмував розвиток господарства, зокрема уповільнював поліпшення землеробських знарядь праці. Дещо удосконалений зберігався плуг із залізними частинами, відомий на території України з VIII—IX ст., а також соха, рало, заступ, сапа, коса-горбуша, граблі, серп.


Тут корінь роду українського, одвічних добрих традицій. (включається презентація) Усе життя нашого народу зумовлене народною духовною культурою і її виявом. Однією з найдавніших форм духовної культури народу є традиції. Традиції – ніби повітря для кожної нації. Поки вони живі, поки нові покоління пам’ятають про них і застосовують їх у своєму житті, живий смак народу. Кожен має плекати традиції своєї нації, передавати їх нащадкам, якщо поважає своє коріння. Адже, цінуючи і зберігаючи минуле нашої держави – ми забезпечуємо майбутнє.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

основи перукарської справи безплатно електронну книгу

моды для евро трек симулятор 2 через торрент версії

дипломна робота з управління персоналом підприємства строїтельних робіт