тести по темам українська мова

До вашої уваги освітні онлайн тести для вчителів з української мови з бібліотеки онлайн тестів освітнього проекту «На Урок». Онлайн-тести з української мови. Пошук. очистити. Знайти. Класи. Усі класи 1 клас 2 клас 3 клас 4 клас 5 клас 6 клас 7 клас 8 клас 9 клас 10 клас 11 клас. Предмет.


Українська мова. Тема 1. Фонетика. Орфоепія. Тема 2. Фонетика. Графіка. Орфоепія. Тема 3. Орфографія. Тема 4. Лексика. Фразеологія. Будова слова та словотвір. Тема 5. Морфологія. Іменник. Прикметник. Розвиток мовлення. Власне висловлення. Українська мова і література. Поглиблений рівень. Тренувальний тест у форматі ЗНО! Українська література. Тема 1. Фольклор. Давня українська література. Тема 2. Теорія літератури. Тема 3. Давня українська література. Література кінця XVIII - початку XX ст. Григорій Сковорода. Іван Котляревський, Григорій Квітка-Основ’яненко.


43. Правопис не з різними частинами мови. 44. Уживання у—в, і—й. 45. Власне висловлення (розвиток мовлення). Українська мова. Завдання в тестовій формі. Підготовка до ЗНО (зовнішнього незалежного оцінювання). Для правовласників. © supermif.com, 2011—2019. При цитуванні матеріалів supermif.com гіперпосилання на джерело обов’язкове. З усіх питань звертайтеся на адресу info%supermif.com.


Збірник тестів з української мови. ТЕСТИ.pdf. Adobe Acrobat Document 573.2 KB. Download. Уроки української мови. Підготовка до ЗНО. Uroky_ukrainskoi_movy_Pidhotovka_do_ZNO. Adobe Acrobat Document 2.0 MB. Download. Українська мова та література. ЗНО. Типові тестові завдання.


Бібліотека›. Українська мова›. Тести з української мови (підготовка до ЗНО). Тести з української мови (підготовка до ЗНО). Опис документу: Контроль знань учнів. 6. Від якої частини мови і яким способом утворилися дієслова вчителювати, товаришувати: А) від прикметників – суфіксальним; Б) від дієслів – префіксальним


Тести з української мови. Скачать материал. библиотека материалов. Добавить в избранное. Тестові завдання з української мови. Ф онетика. 1. Знайдіть слово, у якому буква я позначає два звуки . Знайдіть словосполучення, у якому перше слово пишеться з великої літери: А. (П,п)православна церква.


Наші тести розроблені відповідно до Програми зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури на 2020 рік затвердженої Міністерством освіти та науки України. Наші тести розроблені відповідно до Програми зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури на 2020 рік затвердженої Міністерством освіти та науки України. R. Всі запитання з відповідями.


Саме тому ми зібрали для тебе тестові зошити минулих років з української мови та літератури на одній сторінці. Чому це важливо? Практика з тестовими зошитами ЗНО минулих років - це своєрідне пробне ЗНО в себе вдома. Для ефективної роботи з цими тестами бажано роздрукувати зошит і вимкнути телефон. Так твій мозок навчиться швидко зосереджуватися на завданнях, ти зможеш заглибитися в атмосферу тестування, зрозуміти структуру зошита і знайти свій ритм роботи. Інакше кажучи, чим більше повних тестів ти виконаєш, тим менше будеш хвилюватися на ЗНО. Як ефективно готуватися до ЗНО з тестами? Обери рі.


Створила відеоурок з української мови на тему "Односкладні речення. Типи односкладних речень". Посилання на youtube . Тестові зошити ЗНО 2019 з української мови та літератури, а також відповіді до завдань розміщені на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Переходьте за посиланням та завантажуйте файли у форматі pdf. Українська – мова багатогранна. Підрахувати точну кількість слів у ній неможливо, адже цей запас постійно зростає. Відомо лише, що на сьогодні у найповнішому "Словнику української мови в 11-ти томах" зафіксовано близько 134 тисяч слів. Однак, очевидно, це далеко не всі.


Тестові завдання. Українська мова. Інтерактивні таблиці Культура мовлення. Вправи Українська мова. ЗНО в картинках Мнемонічні фрази для деяких правил Розділи мовознавства. Фонетика. Тест за темою "Синтаксис" Зовнішнє незалежне оцінювання (базовий рівень) 2015 року з української мови та літератури Зовнішнє незалежне оцінювання (базовий рівень) 2015 року з української мови та літератури (додаткова сесія) Лексикологія Фразеологія Пряма мова Способи відтворення чужого мовлення Лексикологія. Фразеологія Культура мовлення Фразеологічний словник української мови Словник ідіом Пряма і непряма мова. Тестування Речення з чужим мовленням. Тест Лексикологія.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

основи перукарської справи безплатно електронну книгу

моды для евро трек симулятор 2 через торрент версії

дипломна робота з управління персоналом підприємства строїтельних робіт