українська література у таблицях і схемах

Українська література в схемах і таблицях. Таблиця літературних напрямків. Епоха. Напрямок. Представники. Давня література. Х-ХІ ст. Монументалізм. Мар'яна 13 січня 2016 р. о 23:12. Спасибі, дуже зручні таблиці. Якщо можете, то розмістіть іще інформацію про те, де які події відбуваються у різних творах літератури, тобто, наприклад, що у Пісках відбуваються події твору "Хіба ревуть воли, як ясла повні". От саме таке. Ніде не можу знайти.


Українська література у таблиці пригодиться усім, хто хоче систематизувати свої знання про письменство. Тут подано назву твору, ім’я автора, жанр, художній напрям і дати. Така таблиця стане у нагоді при швидкому повторенні вивченого та аналізі місця певного твору в системі української літератури. назва. автор. жанр. Період (художній напрям). дати. «Зажурилась Україна».


Таблиця присвят. Автор – назва твору – кому присвячено Автор/назва твору Кому присвячено Т.Шевченко «Катерина» В.А.Жуковському Т.Шевченко «Кавказ» Якову де Бальмену М.Коцюбинський «Intermezzo» Кононівським полям О.Кобилянська «Земля» Батькові письменниці М.Хвильовий «Я(Романтика)» “Цвiтовi яблунi” М.Коцюбинського Гр.Тютюнник«Три зозулі з поклоном» Любові Всевишній Т.Шевченко «Гайдамаки». М. Григоровичу М.Вовчок «Інститутка» Т. Шевченку О.Кобилянська «Людина» Наталi Кобринськiй. Інші методичні матеріали на урок Зовнішнє незалежне оцінювання скачати.


Таблиця за творами української літератури, ЗНО 2017. Natalya Kunashenko. географія творів зно.


Зареєструйтесь, щоб мати можливість переглядати усі сторінки та файли, публікувати власні матеріали.  Українська література у визначеннях, таблицях і схемах. Опубліковано: Проценко Ольга Сб, 2014-08-02 22:42. Довідники та енциклопедії. Пропонований навчальний посібник є довідником . Переважна форма подання матеріалу — у вигляді схем і таблиць, що полегшує його сприйняття. Посібник структурований відповідно до чинної шкільної програми. Призначений для учнів загальноосвітніх навчальних закладів усіх типів, а також абітурієнтів.


Після теоретичних мовного та літературного блоків є по 100 узагальнювальних тестових завдань із відповідями для закріплення знань та самоконтролю. Інформація. Назва. Українська мова і література в таблицях і схемах. ЗНО. Автори. Данилевська О. М. Видавництво. ТОВ "Літера ЛТД". ISBN. 978-966-945-038-8.


Історія України в таблицях. 7-9 кл..pdf. Adobe Acrobat Document 4.1 MB. Download. Іст України в таблицях і схемах.10-11 кл. Adobe Acrobat Document 7.1 MB. Download. ІСТОРІЯ УКРАЇНИ. ДАТИ І ТЕРМІНИ.pdf. Adobe Acrobat Document 668.3 KB. Download.


(зачинательнової української літератури). Енеїда. Бурлескно-травестійна поема. Іван Петрович Котляревський. Наталка Полтавка. («прабабуся українського театру», «пишна квітка української літератури. Соціально-побутова драма (п’єса). (малоросійська опера). Синтез класицизму та сентименталізму. Життя і побут українських селян на початку ХІХ сторіччя. Духовна велич людей «з народу». Село під Полтавою. Початок 19 ст. Горпина Терпилиха, Наталка, возний Тетерваковський, виборний Макогоненко, Микола, Петро. Життя і побут українських селян на початку ХІХ сторіччя, реальний життєвий факт, відомий Котляревсь. кому. Григорій Федорович Квітка(батько української повісті, «творець людо.


Педагогіка і психологія. Методична література. Матеріали до уроків. Учням. Українська мова. Збірник диктантів для підготовки до ДПА. 9 клас.


Ви є тут. Головна » Українська література. Найголовніше у підготовці до ЗНО. Українська література. Найголовніше у підготовці до ЗНО. Можна, коли є бажання, вчити все підряд, а можна трішки схитрувати – з кожної дисципліни, яку ви плануєте складати, вибрати найголовніше у вигляді таблиць, схем, записів тощо. Як підказує досвід, саме підготовці до української літератури чомусь приділяють мінімум уваги як абітурієнти, так і розробники підготовчих матеріалів. «Наталка Полтавка»була цілком новим, оригінальним явищем в українській літературі, вона поклала початок національній українській драматургії і національному українському театрові». Є. Кирилюк. «І. Котляревський показав, що і під грубою свитою б’ється людське серце».


Твори з української літератури для ЗНО. Опубліковано таблицю за творами з української літератури. У даній таблиці міститься інформація про твори які є обов’язковими на зовнішньому незалежному оцінюванню у 2017 році. По кожному твору є опис за такими характеристикаии: назва твору, жанр, герої, образи, час, місце подій, особливості композиції, тематика, ідея. Таблицю можна скачати у форматі docx (word) або переглянути в онлайн режимі. Скачати таблицю (doc): джерело 1. Читати таблицю за творами з української літератури онлайн (дочекайтесь повної загрузки сторінки …). ТАБЛИЦЯ ЗА ТВОРАМИ УКРАЇНСЬКО.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

основи перукарської справи безплатно електронну книгу

моды для евро трек симулятор 2 через торрент версії

дипломна робота з управління персоналом підприємства строїтельних робіт