збірник лабораторно - практичних робіт з технології приготування їжі

Збірник матеріалів обласного конкурсу на кращий робочий зошит для лабораторно-практичних робіт з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» (професія «Кухар», ІІІ розряд). Розроблений зошит містить лабораторно-практичні роботи, передбачені діючою програмою для учнів з професії «Кухар» ІІІ розряду. Зміст Вступ Перелік лабораторно-практичних робіт з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» ЛАБОРАТОРНО-ПРАКТИЧНА РОБОТА № 1. Тема: «Прості форми нарізання овочів. Відпрацювання методів і прийомів» Бондаренко О.В. (ДПЛКГ № 126) ЛАБОРАТОРНО-ПРАКТИЧНА РОБОТА № 1. Тема: «Прості форми нарізання овочів.


«Технологія приготування їжі з основами товарознавства». Професія «Кухар»; кваліфікація: 3 розряд. Підготувала викладач спецпредметів. Зінова Лариса Олександрівна. Богуслав. Робочий зошит з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства». Лабораторно - практичні роботи, поряд з оволодінням практичними навиками з первинної обробки продуктів, приготування страв, дають змогу учням закріпити теоретичні знання з питань товарознавства та організації ви-робництва. Проведення їх підсилює активність учнів та їх зацікавленість у вивченні навчального матеріалу. Збірник рецептурних страв та кулінарних виробів. – Москва: Економі-. ка, 1082 р.


Лабораторно-практические работы по предмету:" Технологии приготовления пищи". Скачать материал. библиотека материалов. Практические работы по предмету. «Технология приготовления пищи с основами товароведения». Учебное пособие рекомендуется использовать преподавателям спецдисциплин ПТУЗ при проведении лабораторно-практических работ для учащихся с целью практического применения теоретических знаний по выбранной профессии. Автор: Шутька Валентина Николаевна, преподаватель Высшей квалификационной категории. предмет»Технология приготовления пищи с основами товароведения».


Учнівський зошит для звітування за результатами лабораторно – практичних робіт з технології приготування їжі основами товарознавства, призначений для учнів професійно – технічних закладів, що навчаються за професією «Кухар», кваліфікація: 3,4,5 розряд. Конспект на урок Дидактичні матеріали скачати.


Збірник лабораторно-практичних робіт з предмета «Технологія приготування та характеристика змішаних та гарячих напоїв». Зареєструйтесь, щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли, публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.  Опубліковано: Білоус Надія Вт, 2016-03-15 20:31. Даний збірник призначений для виконання лабораторно-практичних робіт з предмету «Технологія приготування та характеристика змішаних та гарячих напоїв»» по професії «Бармен 4 розряду». В збірнику поданий повний перелік лабораторно-практичних робіт згідно Державного стандарту.


ДЕРЖАВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД “СМІЛЯНСЬКИЙ ЦЕНТР ПІДГОТОВКИ І ПЕРЕПІДГОТОВКИ РОБІТНИЧИХ КАДРІВ “ ГРЕЧАНА ОЛЬГА ІВАНІВНА Збірник лабораторно-практичних робіт з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» Сміла 2013 ДЕРЖАВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД СМІЛЯНСЬКИЙ ЦЕНТР ПІДГОТОВКИ І ПЕРЕПІДГОТОВКИ РОБІТНИЧИХ КАДРІВ Автор: Гречана Ольга Іванівна, майстер виробничого навчання з професій харчового напрямку Назва матеріалу: Збірник лабораторно-практичних робіт з предмету «Технологія.


Методична робота. Організація роботи. Моніторинг. Атестація. » комплексна контрольна робота. » Лабораторний Практикум з предмета Технологія приготування їжі. Лабораторний Практикум з предмета Технологія приготування їжі. 3.0/5 оценка (3 голосов). Обновлено: 06 Февраль 2013.


Сміла: ДНЗ СЦППРК, 2013. — 43 с. Автор: Гречана О.І. Даний збірник призначений для виконання лабораторно-практичних робіт з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» по професії «Кухар 3 розряду». В збірнику поданий повний перелік лабораторно-практичних робіт згідно Державного стандарту. Застосування збірника є доцільним під час проведення уроків теоретичного навчання для учнів професійно-технічних навчальних закладів з професії «Кухар».


ЗБІРНИК МАТЕРІАЛІВ. для проведення лабораторно-практичних робіт з професії «Кондитер». для учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти код професії: 7412 кваліфікація: кондитер 3 розряду кондитер 4 розряду кондитер 5 розряду ступінь навчання: ІІ, ІІІ. м. Старобільськ-2019. ЛПР8.Технологія приготування бездріжджових видів тіста та виробів з нього. Приготування бісквітного тіста та рулетів з бісквітного тіста. Лабораторно-практична робота сприяє формуванню в учнів упевненості в можливості пізнання; умінь виявляти причинно-наслідкові зв'язки, функціональні залежності між фактами, явищами та процесами. 2. Організація проведення лабораторно-практичних робітвЗП(ПТ)О.


На сайті можна знайти лекції, лабораторно-практичні роботи та тестові запитання з комп'ютерних дисциплін. Технологія приготування їжі з основами товарознавства. Доцяк В.С. Технологія (3 розряд). Доцяк В.С. Технологія (4 розряд). Доцяк.


«Лабораторно - практична робота на тему: «Приготування страв з м'яса». за професією 5122 «Кухар». Виконавець: викладач вищої категорії Дукова Любов Демидівна. Дана методична розробка є необхідною для організації проведення лабораторно – практичних робіт з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» для учнів, що навчаються за професією «Кухар». Ретельне планування лабораторно – практичних робіт дає змогу учням закріпити теоретичні знання з питань технології приготування страв та організації виробництва, створює умови для якісної організації навчально - виробничого процесу і тим самим допомагає викладачу у підготовці навчальних занять.


Технологія приготування їжі з основами товарознавства. Доцяк В.С. Технологія (3 розряд).pdf. Доцяк Українська кухня.pdf. збірник лабораторних з ТПІ.pdf. Report abuse. Google Sites. Report abuse. This site uses cookies from Google to deliver its services and to analyze traffic. Information about your use of this site is shared with Google. By using this site, you agree to its use of cookies.


Лабораторно-практична робота № 6. ⇐ ПредыдущаяСтр 5 из 6Следующая ⇒. Тема програми: Технологія приготування страв з овочів. Тема роботи: Технологія приготування страв з овочів. Мета роботи: Освоїти технологічні прийоми приготування страв з овочів, правила подачі, вимоги до якості. Вміти – розраховувати сировину на задану кількість порцій, підгортувати овочів до теплової обробки; готувати, оформляти, подавати зазначений асортимент страв; провести бракераж і зробити висновки про відповідність якості страв.


Зошит для лабораторно-практичних робіт з предмету «Технологія проготування їжі з основами товарознавства». (ІІІ розряд). Завантажити. 17. Галасун Микола Васильович. Методична розробка уроку виробничого навчання. «Розбирання та складання механізмів рульового керування автомобіля». Збірник інструкційно-технологічних карток до уроків виробничого навчання з теми «Приготування страв і гарнірів з круп, бобових та макаронних виробів». Завантажити. 23. Свиридюк Віталій Вікторович. Опорні конспекти з електротехніки. ІІ частина. Завантажити.


Містить лабораторно – практичні роботи з дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції» згідно з навчальною програмою. Правила роботи в лабораторії «Технології приготування їжі» 1. До проведення ЛПР допускаються учні, які пройшли інструктаж з технічних вимог безпеки праці. 2. Учні повинні мати санітарний одяг, взуття встановленого зразка. Санітарний одяг прикриває домашній одяг та волосся.


Перелік лабораторно-практичних робіт з предмета. «Технологія приготування їжі з основами товарознавства». Професія -Кухар. Код -5122. Назва лабораторно-практичної роботи. Кількість годин. 1. Технологія приготування супів. 1. Борщі 2. Щі 3. Капусняки 4. Розсольники 5. Солянки 6. Суп-пюре з різних овочів 7. Холодні супи. 2. Технологія приготування соусів. 1. Соуси на бульйонах різної консистенції 2. Соус томатний 3. Соус сметанний, сметанний з томатом 4. Соус грибний 5. Соуси молочний основний, молочний солодкий 6. Маринад овочевий з томатом 7. Солодкі соуси: яблучний, абрикосовий. 3.


Збірник. Лабораторно-практичних робіт. З предмета «технологія приготування їжі. З основами товарознавства». (професія «Кухар», ш розряд). Вміти – провести підготовку сировини до теплової обробки; розрахувати кількість рідини і крупи для приготування страв; самостійно приготувати зазначений асортимент страв, оформити та подати їх; порівняти органолептичні показники страв з вимогами якості. Завдання до роботи. 1. Приготувати, оформити, подати, провести бракераж.


Лабороторно – практична робота : «Технологія приготування супів». - рекомендації до підготовки та проведення лабораторно – практичної роботи…….ст.84-88 - правила проведення бракеражу страв…..ст.88-89 - показники, які враховуються при оцінюванні лабораторно практичної роботи……….ст.89 - правила роботи в кухні – лабораторії…..ст.90-91 - лабораторно – практична робота….ст. 91-98 Урок №11 . Дана робота включає в себе технологію приготування перших страв.


Предметом «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» передбачено вивчення науково-обґрунтованих технологічних процесів обробки сировини, приготування напівфабрикатів, страв, кулінарних і борошняних виробів, правил оформлення і відпуску, робота зі Збірником рецептур. Цілі предмета: Освітня - учні повинні знати технологічні процеси обробки сировини, способи теплової обробки, асортименти страв, приготування та відпуск страв. Лабораторно - практичні роботи проводяться з метою закріплення теоретичного матеріалу.


Збірник буде виданий після отримання грифів Міністерства освіти і науки України, а також Міністерства охорони здо-ров'я України. Рецепти, що наведені в даному посібнику, згідно отриманого Висновку від Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту спожи-вачів, вже мають дозвіл на використання за призначенням. © Клопотенко Є., 2019 ISBN © Літопис, 2019. ВСТУП. Я досі пам’ятаю смак та запах, якими була наповнена шкільна їдальня. Пам’ятаю сіру кашу, бліді макарони, тверду печінку, суп з плямами жиру на поверхні. Це була їжа для того, щоб існувати. Без насолоди. В.


Збірник інструкційних карток для проведення лабораторно-практичних робіт з предмета „Технологія виготовлення швейних виробів”. Професія: швачка. Лабораторний практикум. Робочий зошит для лабораторно-практичних робіт з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» (2011). Барч О.І. Професійно-технічна освіта. Робочий зошит з лабораторно-практичних робіт розроблено згідно з навчальною програмою за державними стандартами з професії кухар (3 розряд) для учнів ПТНЗ з метою надання допомоги викладачам та учням при проведенні лабораторно-практичних робіт із предмета «Технологія приготування їжі з основам. Читати.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

основи перукарської справи безплатно електронну книгу

моды для евро трек симулятор 2 через торрент версії

дипломна робота з управління персоналом підприємства строїтельних робіт