книгу записки українського самашедшого на андроид

Чтобы скачать Записки українського самашедшого бесплатно в формате fb2, txt, epub для андроид, iPhone, iPad, iBooks, на телефон или на планшет выберите подходящий формат книги из представленных ниже. Хотите читать онлайн книгу Записки українського самашедшого перейдите по указанной ниже ссылке. Записки українського самашедшого читать онлайн. Другие книги Ліна Костенко.


У світі надмірної (дез)інформації і тотального відчуження він — заручник світових абсурдів — прагне подолати комунікативну прірву між чоловіком і жінкою, між родиною і професією, між Україною і світом.За жанровою стилістикою «Записки українського самашедшого» — насичений мікс художньої літератури, внутрішніх щоденників, сучасного літописання і публіцистики. Це перший опублікований прозовий роман видатної української поетеси. Похожие книги. Фронт без тыла (Записки партизанского командира) - Афанасьев Николай. Записки ружейного охотника Оренбургской губернии - Аксаков Сергей. Записки диссидента - Амальрик Андрей. Польові дослідження з українського сексу - Забужко Оксана.


За жанровою стилістикою «Записки українського самашедшого» — насичений мікс художньої літератури, внутрішніх щоденників, сучасного літописання і публіцистики. Це перший опублікований прозовий роман видатної української поетеси. Скачать или читать онлайн. Похожие книги: Хозарський словник (чоловічий. Хозарський словник: Москалець.


За жанровою стилістикою «Записки українського самашедшого» — насичений мікс художньої літератури, внутрішніх щоденників, сучасного літописання і публіцистики. Це перший опублікований прозовий роман видатної української поетеси. Скачать: FB2 ePub MOBI PDF TXT Читать онлайн. Закрыть книгу. Добавить книгу. Полезные советы. Если у вас есть какая нибудь книга в формате FB2 и ее нет в библиотеке, то Вы можете поделиться ей с друзьями и другими читателями библиотеки.


Записки українського самашедшого. Я завжди був нормальною людиною. Радше меланхоліком, ніж флегматиком. Раціо в мені явно переважало, поки не зустрів свою майбутню дружину. Тоді на деякий час взяло гору емоціо, а тепер вже не знаю. Не советуем тебе открывать "Записки українського самашедшого" Костенко Ліна (UK) утром перед выходом на работу, можешь существенно опоздать. Легкий и утонченный юмор подается в умеренных дозах, позволяя немного передохнуть и расслабиться от основного потока информации. Благодаря динамичному и увлекательному сюжету, книга держит читателя в напряжении от начала до конца.


^ ^ КОСТЕНКО ЛІНА - Записки українського самашедшого. скачать книгу бесплатно. Рейтинг: (10). Автор: КОСТЕНКО ЛІНА. Название: Записки українського самашедшого. Жанр: Современная проза. Год издания: 2010. Аннотация: Роман написано від імені 35-річного комп'ютерного програміста, який на тлі особистої драми прискіпливо, глибоко й болісно сканує усі вивихи нашого глобалізованого часу.


Костенко Ліна. Це перша НОВА книжка Ліни Костенко за останні 20 років мовчання і перший її прозовий роман. Роман написано від імені 35-річного комп’ютерного програміста, який на тлі особистої драми прискіпливо, глибоко й болісно сканує усі вивихи нашого глобалізованого часу. У світі надмірної (дез)інформації і тотального відчуження він — заручник світових абсурдів — прагне подолати комунікативну прірву між чоловіком і жінкою, між родиною і професією, між Україною і світом. За жанровою стилістикою «Записки українського самашедшого» — насичений мікс художньої літератури, внутрішніх щоденників, с.


Записки українського самашедшого. Я завжди був нормальною людиною. Радше меланхоліком, ніж флегматиком. Раціо в мені явно переважало, поки не зустрів свою майбутню дружину. Тоді на деякий час взяло гору емоціо, а тепер вже не знаю. Зрештою, дружина в мене розумна й красива, упадальників біля неї не бракувало, і якби зі мною щось не так, то вона вибрала б не мене. Спадковість у мене теж добра, психів у роду не було. Вчився в університеті, ходив на байдарках, навіть маю спортивний розряд. Кінчав аспірантуру, захистив дисертацію. Хобі у мене музика, література, у дитинстві збирав марки.


Рекомендуем читать книгу "Записки українського самашедшого" автора Костенко Ліна формата fb2, html, epub, txt у нас на сайте онлайн. Для этого необходимо нажать на тёмно-зелёную кнопку "читать". После нажатия, на выше описанную кнопку, открывается страница с удобной "читалкой" отлично работающей на мобильном телефоне или планшете систем Android и iOS и, конечно же, на старом добром персональном компьютере с ноутбуком.После прочтения страницы книги "Записки українського самашедшого" легко открыть следующую.Читайте и получайте наслаждение от любимых книжек ! Помогите продвинуть сайт, разместите ссылку у себя в соц сети: 7,64 рейтинг .


Записки українського самашедшого - Костенко Ліна. 2010 год, Современная проза, Проза. Описание Книги из серии. Дружина моя зривається і часом його лупцює, а потім плаче, я їх обох жалію, я мужчина, я не повинен зриватись, але іноді мені здається, що колись я вийду з дому через вікно, і більше мене ніхто ніде не побачить. Вночі вона питає: — Це у нас секс чи любов? — Я мовчу, я не знаю, у мене це завжди було разом, тепер це чомусь окремо, боюся, що перемкне, а я люблю, коли в жінки щасливі очі, а вона тепер така роздратована, і ми одне одного не впізнаємо. Теща дивиться на мене перелякано, вона боїться, що у нас розвалиться сім’я, і я піду наліво або зіп’юся.


Костенко Ліна. Роман написано від імені 35-річного комп'ютерного програміста, який на тлі особистої драми прискіпливо, глибоко й болісно сканує усі вивихи нашого глобалізованого часу. У світі надмірної (дез)інформації і тотального відчуження він — заручник світових абсурдів — прагне подолати комунікативну прірву між чоловіком і жінкою, між родиною і професією, між Україною і світом. За жанровою стилістикою «Записки українського самашедшого» — насичений мікс художньої літератури, внутрішніх щоденників, сучасного літописання і публіцистики. Це перший опублікований прозовий роман видатної ук.


Записки українського самашедшого/Записки украинского самашедшего Год выпуска: 2010 г. Автор: Ліна Костенко Категория: Роман Издатель: А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА Язык курса: Украинский Формат: PDF Качество: Отсканированные страницы Кол-во страниц: 416 ISBN: 978-966-7047-88-7 Серия: «Доросла серія» Описание: Это первая новая книга Лины Костенко за последние 20 лет молчания и первый ее прозаический роман. Роман написан от имени 35-летнего компьютерного программиста, который на фоне личной драмы придирчиво, глубоко и болезненно сканирует все вывихи нашего глобализированного времени. В мире чрезмерной (де.


Записки українського самашедшого читать онлайн. Роман написано від імені 35-річного компютерного програміста, який на тлі особистої драми прискіпливо, глибоко й болісно сканує усі вивихи нашого. Всего книг - 429023 томов Объем библиотеки - 589 Гб. Всего авторов - 203741 Пользователей - 96979. Навигация.


Читати повний текст твору "Записки українського самашедшого" Ліни Костенко онлайн в Бібліотеці української класичної літератури. Завантажити книгу, скачати весь твір у форматах docx, fb2, djvu. Записки українського самашедшого. Я завжди був нормальною людиною. Радше меланхоліком, ніж флегматиком. Раціо в мені явно переважало, поки не зустрів свою майбутню дружину. Тоді на деякий час взяло гору емоціо, а тепер вже не знаю. Зрештою, дружина в мене розумна й красива, упадальників біля неї не бракувало, і якби зі мною щось не так, то вона вибрала б не мене. Спадковість у мене теж добра, психів у роду не було. Вчився в університеті, ходив на байдарках, навіть маю спортивний розряд.


За жанровою стилістикою «Записки українського самашедшого» — насичений мікс художньої літератури, внутрішніх щоденників, сучасного літописання і публіцистики. Це перший опублікований прозовий роман видатної української поетеси. Роман написано від імені 35-річного комп'ютерного програміста, який на тлі особистої драми прискіпливо, глибоко й болісно сканує усі вивихи нашого глобалізованого часу. У світі надмірної (дез)інформації і тотального відчуження він — заручник світових абсурдів — прагне подолати комунікативну прірву між чоловіком і жінкою, між родиною і професією, між Україною і світом.


Записки українського самашедшого - читать книгу онлайн бесплатно, автор Костенко Ліна. Назад 1 2 3 4 5 . 80 Вперед. Перейти на страницу . Ліна Костенко. Записки українського самашедшого. Я завжди був нормальною людиною. Радше меланхоліком, ніж флегматиком.


Костенко Л. Записки українського самашедшого - Головний герой твору – 35-річний програміст, життя якого, повне різноманітних подій, протікає на тлі життя сучасного глобалізованого суспільства. Червоною ниткою проходить через весь роман б. «Книжковий Клуб« Клуб Сімейного Дозвілля » книги по 10 грн. «Книжковий Клуб« Клуб Сімейного Дозвілля » об'єднує на сьогодні 2 000 000 українських сімей, пропонуючи своїм клієнтам сервіс європейського рівня. Книжковий Клуб пропонує книги всіх жанрів і напрямів: кращі новинки художньої, прикладної, навчальної, дитячої літератури. Можливість отримувати безкоштовний каталог з книжковими новинками щокварталу.


Тому резюмую. «Записки українського Самашедшого» - це хороша сатира, написана живою і простою мовою, де викриваються хиби сучасного суспільства, де кожний може побачити щось близьке і знайоме, чи навіть самого себе. Вийшла така собі «прогулянка із задоволенням і не без моралі» від Костенко. Не шедевр, але один раз прочитати можна.


Записки українського самашедшого. Нет обложки. Записки українського самашедшого. Костенко Ліна. Ссылка удалена правообладателем ---- The book removed at the request of the copyright holder. Популярные книги за неделю


Читать Записки українського самашедшого онлайн, бесплатно и без регистрации. Кнгиа автора Костенко Ліна из жанра Жанр не определен страница 14. Щось там крутили, прикручували. Одремонтували. На третій день знову потекло. — Бо мужчина повинен уміти все сам, — сказала дружина. Мудрість мужчини — промовчати, коли говорять стихії. Теща любить астрологічні прогнози, вичитала про Риб: «Бережіть нервову систему». Дружина у мене Риба, інтуїтивістка. Реагує на кожну дрібницю. Теща попереджає мене: «Над вами скупчуються хмари, тому в першій половині тижня не беріть на себе роль громовідводу». А в другій можна. Хмари наді мною справді скупчуються. Чутка, що на фірмі будуть великі скорочення, можу втратити роботу.


Описание: "Записки українського самашедшого" — перший прозовий роман Ліни Костенко. Перша нова книга Ліни Костенко за останні 20 років. Поетеса писала свої «записки» майже 10 років. У романі описується період президентства Леоніда Кучми та Помаранчева революція. Головний герой роману, 35-річний програміст за освітою, який проте займається обслуговуванням комп'ютерів, а не програмуванням. Познайомився зі своєю майбутньою дружиною ще під час Революції на граніті. За жанровою стилістикою «Записки українського самашедшого» — насичений мікс художньої літератури, внутрішніх щоденників, сучасного літописання і публіцистики.


«Записки українського самашедшого» — перший прозовий роман Ліни Костенко. Вперше вийшов у світ у видавництві Івана Малковича «А-ба-ба-га-ла-ма-га» в грудні 2010 року. Роман практично зразу ж став українським бестселером. Перший тираж становив 10 тисяч і вже за півмісяця був розкуплений, що встановило своєрідний рекорд для українських видань. Брак книг на ринку призвела до появи піратських передруків книги. Станом на червень 2011 року загальний офіційний тираж роману становив 80 тисяч.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

основи перукарської справи безплатно електронну книгу

моды для евро трек симулятор 2 через торрент версії

дипломна робота з управління персоналом підприємства строїтельних робіт