реферат на тему основні технології слюсарної обробки металу

Поняття технологічного процесу . Технологія слюсарної обробки деталей. Основні технологічні операції слюсарної обробки: розмітка, рубання, різання, виправлення, згинання, обпилювання, свердління, нарізування різьби та їх характеристики. Слюсарні роботи відносяться до процесів холодної обробки металів різанням. Слюсарні роботи – це обробка металів, що, зазвичай, доповнює станочну механічну обробку або завершує виготовлення металевих виробів з’єднанням деталей, збіркою машин та механізмів, а також їх регулюванням. Здійснюються вони і вручну, і за допомогою механізованого інструменту. Мета слюсар.


Реферат "Технологии обработки металлов.". Скачать материал. библиотека материалов. Добавить в избранное. Технологии обработки металлов. Понятие технологии обработки металлов охватывает широкий спектр работ с металлом, начиная от изготовления исходных заготовок и заканчивая создания конкретных деталей, узлов и механизмов. Широкий ряд выполняемых задач требует наличие целого ряда различных процессов обработки, инструмента, знаний и навыков. Современные достижения металлообработки стали возможными благодаря накоплению знаний и навыков человека на протяжении тысячелетий.


Реферат Слюсарну справу. Тема: Отчеты по практике. Зміст. Введення. Слюсарна справа - це ремесло, яке складається в умінні обробляти метал в холодному стані за допомогою ручних слюсарних інструментів (молотка, зубила, напилка, ножівки та ін.). Метою слюсарної справи є ручне виготовлення різних деталей, виконання ремонтних і монтажних робіт. Процес обробки чи зборки (стосовно слюсарним роботам) складається з окремих операцій, суворо визначених розробленим технологічним процесом і виконуваних в заданій послідовності. Під операцією розуміється закінчена частина технологічного процесу, виконувана на одному робочому місці.


Технології обробки деревини, металу та інше. Столярна справа. Слюсарна справа. Характеристика основних порід дерев. Технологія виготовлення виробів із сучасних деревинних матеріалів. Види сортового прокату. Навчальний ресурс. Слюсарні роботи. В даний час у нашій країні здійснюється радикальна економічна реформа . Необхідність цієї реформи була продиктована багато в чому тим , що сформована раніше система централізованого планування і управління роботою підприємств стримувала ініціативу трудових колективів , заважала прояву соціалістичної підприємливості , що не стимулювала зниження витрат виробництва і підвищення якості продукції .


Обробка металів тиском: зміст процесу, переваги та недоліки, використовувані технології. Термічна обробка сталі та кольорових металів, електроімпульсна, високочастотна електроерозійна, ультразвукова, електронно-променева, світло-променева та плазмова. Вступ. Розвиток народного господарства країни значною мірою визначається зростанням обсягу виробництва металів, розширенням асортименту виробів з металів і сплавів та підвищенням їх якісних показників. Знання закономірностей обробки металів допомагає вибирати найбільш оптимальні режими технологічних процесів, необхідне основне й допоміжне обладнання та технічно грамотно його експлуатувати.


Механическая обработка металлов подразумевает собой отделение слоев металла для придания изделию нужного размера. К видам механической обработке металлов относят точение, сверление, фрезерование, строгание, шлифование. Сам процесс такой обработки происходит на специальных станках. Обработка прокаткой металла – дабы придать металлу наибольшую тонкость или ширину, металл прокатывают через специальную машину, которая расплющивает его, делая более широким, или, опять же, более тонким. Обработка металла методом прессовки – прессуют металл для придания ему наибольшей прочности и формы, которая была задана при помощи установок в специальной машине.


на тему: «Технология обработки металлов давлением. Классификация способов.» Дисциплина: «Технология машиностроения». Выполнил: студент группы ЭО-04. Нестеров В.А. Обработка металлов давлением основана на их способности в определенных условиях пластически деформироваться в результате воздействия на деформируемое тело (заготовку) внешних сил. Если при упругих деформациях деформируемое тело полностью восстанавливает исходные форму и размеры после снятия внешних сил, то при пластических деформациях изменение формы и размеров, вызванное действием внешних сил, сохраняется и после прекращения действия этих сил.


Як результат роботи над змістом модуля, учні мають оволодіти основними слюсарними операціями та виконати творчий проект. Реалізація модуля виконується в слюсарній або комбінованій майстерні та не передбачає додаткового і спеціального обладнання. Під час виконання робіт необхідно приділяти увагу правилам безпечної праці, організації робочого місця та санітарно-гігієнічним вимогам. Тематичний план. № з.п. Основи технології слюсарної обробки металу. 2. Проектування та виготовлення виробів. 3. Презентація та оцінка результатів проектної діяльності. Всього. 8.


Основні технологічні операції слюсарної обробки: розмітка, рубання, різання, виправлення, згинання, обпилювання, свердління, нарізування різьби та їх характеристики. Конспект на урок Дидактичні матеріали скачати. Поняття технологічного процесу. Технологія слюсарної обробки деталей. Основні технологічні операції слюсарної обробки: розмітка, рубання, різання, виправлення, згинання, обпилювання, свердління, нарізування різьби та їх характеристики. Слюсарні роботи відносяться до процесів холодної обробки металів різанням.


Розробка заняття на заявлену тему з медіапрезентацією (додається), мета якого - дати учням уявлення про професію слюсаря; познайомити їх з історією виникнення цієї професії; видами слюсарних робіт на різних підприємствах. Рейтинг статті: 5 з 5 на основі 6 оцінок. Автор: Росол Ігор Федосійович Посада: викладач. Матеріал розміщено в рамках проведення Форуму педагогічних ідей «УРОК». Категорично заборонено використовувати цей матеріал на інших інтернет-порталах і в засобах масової інформації, а також поширювати, перекладати або копіювати будь-яким способом без письмового дозволу освітнього порталу Освіта.ua. Посилання за темою


Слюсарна обробка низькопродуктивна і застосовується тільки для підгонки деталей при складанні і ремонті. Основним видом обробки на дільниці «Модуль» є верстатна обробка, що виконується на металорізальних верстатах. При обробці заготівок в механічному комплексі «Модуль» технологічний процес розділяється на окремі операції, що виконуються на різних верстатах із застосуванням різноманітних різальних інструментів і пристосувань. В курсовій роботі охарактеризовано основні технологічні процеси механічної обробки металів та їх вплив на навколишнє середовище. Проведено аналіз загальних відомостей та технологічної документації ДП «Вінницький завод «Кристал»».


Слюсарна обробка низькопродуктивна і застосовується тільки для підгонки деталей при складанні і ремонті. Основним видом обробки на дільниці «Модуль» є верстатна обробка, що виконується на металорізальних верстатах. При обробці заготівок в механічному комплексі «Модуль» технологічний процес розділяється на окремі операції, що виконуються на різних верстатах із застосуванням різноманітних різальних інструментів і пристосувань. В курсовій роботі охарактеризовано основні технологічні процеси механічної обробки металів та їх вплив на навколишнє середовище. Проведено аналіз загальних відомостей та технологічної документації ДП «Вінницький завод «Кристал»».


Конспект уроку «Основи слюсарної справи» за темою: «Основні метали, що застосовуються у машинобудуванні». Предмети. Українська мова (6570). Українська література (6474). Зарубіжна література (3009). Іноземна мова (7274). Англійська мова (4777). Проектні технології (1072). Дослідні роботи (323). Роботи МАН (57). Гурткова робота (576). Сценарії (7659). Метод. рекомендації (5186). Тренінги (458).


Слюсарна обробка. Слюсарні роботи відносяться до процесів холодної обробки металів. Здійснюються вони і вручну, і за допомогою механізованого інструменту. Технологія слюсарної обробки містить ряд операцій, в які входять: розмітка, рубання, правка і гнучка металів, різання металів, обпилювання, свердління, зенкування і розгортання отворів, нарізування різьби, клепання, шабрування, притирання та доведення, паяння та лудіння, заливка підшипників, з'єднання склеюванням. Робоче місце слюсаря організовується в залежності від змісту виробничого завдання і типу виробництва (одиничне, серійне, масове).


У навчальному посібнику наведено основні відомості про будову, фі-зикомеханічні і технологічні властивості матеріалів, викладені питання тер­ мічної обробки металів і сплавів, правила виконання основних видів слюсар­ ної обробки металів, види інструменту для кожної слюсарної операції, прийоми їх виконання і методи організації робочого місця. Частина перша. Матеріалознавство.8. Розділ 1. Будова, властивості і способи випробування металів. 11 1.1. Поняття про метали і металеві сплави.11 1.2. Деформація та основні властивості металів і сплавів. 16 1.3.


Для обробки металів з метою їх зміни й досягнення поставлених цілей застосовуються різні методи обробки металів. Залежно від технологічних операцій, що застосовуються для надання виробам з металу певної форми, розмірів, шорсткості поверхні, точності, а також необхідних якостей і властивостей способи поділяються на види: лиття; обробка тиском (кування, вальцювання, штампування та ін.) . Основні види слюсарної обробки: Розмічання — операція нанесення розмічальних рисок або ліній на заготовках (виливках, поковках тощо), що визначають контури майбутньої деталі та припуски на оброблення або місця, що підлягають обробленню . Вікісховище має мультимедійні дані за темою: Металообробка.


Тема: «Обробка металів тиском». Виконав: ст. гр. АТП 97 2д. Сивцов С.Н. Зміст. Введення 3 Термомеханічна обробка металу 5 Прокатка металів 6 Волочіння металу 8 Пресування металу 11 Кування і штампування металу 12 Література 13. Введення. Розвиток народного господарства країни значною мірою визначається зростанням обсягу виробництва металів, розширенням сортаменту виробів з металів і сплавів і підвищенням їх якісних показників, що значною мірою залежить від умов пластичної обробки. Металургійне виробництво підрозділяється на дві основні стадії. У першій отримують метал заданого хімічного складу з вихідних матеріалів.


Сучасні методи обробки металу - Основи техніки, технологій і проектування - Трудове навчання (технічні види праці) - 8 клас - Терещук А. І. - НУШ - Нова українська школа - Підручник - 2016. Що таке металообробка і які її основні види. Металообробка - це технологічний процес, в результаті якого змінюється форма, розміри та якість металів і сплавів, а також можуть змінюватися фізичні та механічні властивості металів і сплавів. Відколи люди освоїли метал, вони вчаться його обробляти. На заводах для обробки металу і перетворення його на певний виріб використовують сукупність кількох методів. Однак з появою нових, досконаліших технологій варіантів зміни характеристик металів стає дедалі більше.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

основи перукарської справи безплатно електронну книгу

моды для евро трек симулятор 2 через торрент версії

дипломна робота з управління персоналом підприємства строїтельних робіт