презентацию на тему тварини червоної книги україни

Тварини Червоної Книги України — презентація з географії на порталі GDZ4YOU — з нами вчитись дійсно легко, відчуй це! . Їжак вухатий Ймовірно, чисельність виду в Україні не перевищує кілька десятків особин, проте ніколи не була високою. За останні 20 років відомо лише одна достовірна знахідка в окол. Луганська та по одній неперевіреній знахідці на Луганщині і Донеччині.


Розуміння необхідності ретельного обліку рідкісних і зникаючих видів організмів, зокрема рослин, зумовило створення Міжнародним союзом охорони природи й природних ресурсів Міжнародної Червоної книги, окремі випуски якої почали видавати з 1966 року. Види, занесені до Міжнародної Червоної книги, мають охороняти на терені всіх країн, де вони поширені. В даній презентації наведені окремі види тварин і рослин, що занесені до Червоної книги України. Джерело: ppt-online.org. Презентація на урок Біологія скачати.


Презентація на тему: "Тварини Червоної Книги України". Завантажити презентацію. Отримати код. Play. 1 / 25. Скачати. "Тварини Червоної Книги України". Заєць білий В Україні мешкає кілька сотень біляків. Причини зміни чисельності: вирубування лісових масивів, браконьєрство, посилення хижацтва лисиці у зв’язку з зростом її чисельності. Слайд 12. Кінь дикий Розмноження в природі почалося в 1998 р. Максимальної чисельності популяція досягла в 2003–2004 рр. — 65 особин. На січень 2009 р. нараховувалося близько 50 коней. Причини зміни чисельності: браконьєрство, перебудова ландшафтів в результаті господарської діяльності, втрата генетичного різноманіття через обмежену кількість тварин-засновників популяції. Слайд 13.


Вы можете изучить и скачать доклад-презентацию на тему Тварини занесені до червоної книги України. Презентация на заданную тему содержит 10 слайдов. Для просмотра воспользуйтесь проигрывателем, если материал оказался полезным для Вас - поделитесь им с друзьями с помощью социальных кнопок и добавьте наш сайт презентаций в закладки! Презентации» Биология» Тварини занесені до червоної книги України. Слайды и текст этой презентации. Слайд 1. Описание слайда: Тема. Тварини занесені до червоної книги України Підготував учень 5-А класу Миколаївської гімназії №4 Веселов Станіслав. Слайд 2. Описание сл.


Царство:Тварини (Metazoa) Тип:Хордові (Chordata) Клас:Ссавці (Mammalia) Ряд:Рукокрилі (Chiroptera) Родина:Лиликові (Vespertilionidae) Рід:Вечірниця (Nyctalus) Вид:Вечірниця велетенська Вечі́рниця велете́нська або велика (Nyctalus lasiopterus Schreber, 1780) вид кажанів (Chiroptera) родини лиликових (Vespertilionidae). Таксономічна характеристика. Один з 7 видів роду; один з 3 видів роду у фауні України. Поширення. Влітку зустрічається переважно у центр, і сх. районах України, зимує за її межами. Ареал охоплює також зону листяних лісів Центр, та Зх. Європи (до Франції включно); вид трапляється .


Презентация на тему Рослини і тварини Червоної книги України. Скачать эту презентацию. Cлайд 1. Cлайд 2. У 1980 році було видано Червону книгу України. Рослини і тварини, занесені до Червоної книги, охороняються законом. Cлайд 3. Вони потребують допомоги !


Презентація про тварин які занесені до Червоної книги України. Скачали: {5790} | Коментарів: {0}. Всього коментарів: 0. Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі!!! [ Зареєструватися | Увійти ]. Пошук. Профіль.


ПРЕЗЕНТАЦІЯ НА ТЕМУ ”ТВАРИНИ ЧЕРВОНОЇ КНИГИ УКРАЇНИ” ПІДГОТУВАЛА УЧЕНИЦЯ 5-Б класу Дзвонко Олени. В україні в минулому гніздився в незначній кількості в закарпатській,львівсь кій, волинській, рівнен ській, житомирській, київській, черкаській тачернігівській областях. Зараз гніздування мало ймовірне. 4.


Посмотреть и скачать бесплатно презентацию по теме "Тварини занесені до червоної книги України". pptCloud.ru — каталог презентаций для детей, школьников (уроков) и студентов. Тварини занесені до червоної книги України. Підготував учень 5-А класу Миколаївської гімназії №4 Веселов Станіслав. Слайд 2. У кожній країні створюється свій список рідкісних і вимираючих тварин. Не стала винятком і Україна. Перша Червона книга України була випущена в 1980 році, всього до неї входив 151 вид вищих рослин і 85 видів і підвидів тварин. Слайд 3. Храпчастий ховрах. Раніше крапчастий ховрах зустрічався на більшій частині території України.


Вы можете ознакомиться и скачать Тварини Червоної Книги України - презентация к уроку Географии. Презентация содержит 25 слайдов. Презентации для любого класса можно скачать бесплатно. Обратная связь. Если не удалось найти презентацию, то Вы можете заказать её на нашем сайте. Мы постараемся найти нужную Вам презентацию в электронном виде и отправим ее по электронной почте. Не стесняйтесь обращаться к нам, если у вас возникли вопросы или пожелания


1980р. – видано Червону книгу України. Червона книга України містить відомості про рідкісні та зникаючі види тварин і рослин. У цій книзі є різні сторінки: чорні, червоні, жовті, білі, сірі, зелені. Рідкісні рослини і тварини. Їх можна ще побачити, але дуже мало. Рослини і тварини, кількість яких швидко зменшується. Численність цих рослин і тварин невелика. Рослини і тварини маловивчені, місця їх життя малодоступні. Рослини і тварини, яких вдалося зберегти, врятувати від вимирання.


Презентация на тему Червона Книга України Тварини, предмет презентации: Разное. Этот материал содержит 20 слайдов. Красочные слайды и илюстрации помогут Вам заинтересовать свою аудиторию. Для просмотра воспользуйтесь проигрывателем, если материал оказался полезным для Вас - поделитесь им с друзьями с помощью социальных кнопок и добавьте наш сайт презентаций ThePresentation.ru в закладки! Главная. Разное. Червона Книга України Тварини. Слайды и текст этой презентации. Слайд 1. Текст слайда: Червона Книга України Тварини. Слайд 2. Текст слайда


Тварини, занесені до Червоної книги України. [ · Викачати видалено (547 Kb) · Скріншот ]. 17.02.2013, 17:50.


Топ 10 тварин занесених до Червоної книги України. 1. Ящірка Зелена. Опис. В Україні на початок 1990-х рр. утримувалися 10 популяцій у Волинський, Київській, Чернігівській, Сумській, Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Вінницькій обл. Зараз зубр зберігся скрізь, крім Чернігівської обл. 5.Афаліна.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

основи перукарської справи безплатно електронну книгу

моды для евро трек симулятор 2 через торрент версії

дипломна робота з управління персоналом підприємства строїтельних робіт