інструкція з охорони праці для працівників їдальні

1.17. Порушення працівниками вимог даної інструкції з охорони праці для працівників харчоблоку шкільної ідальні розглядається як порушення трудової дисципліни. Працівники, винні в порушенні вимог і норм охорони праці в шкільній їдальні, проходять позачерговий інструктаж і позачергову перевірку знань з охорони праці і несуть відповідальність згідно із Статутом школи, трудовим договором, законодавством України. 2. Вимоги безпеки перед початком роботи. 2.1. Перед початком роботи працівник шкільної їдальні повинен: надіти встановлений нормами спецодяг, взуття. Спецодяг необхідно застебнути на всі .


1.6.Працівники повинні виконувати вимоги інструкції з охорони праці. Особи, які порушили вимоги інструкції несуть дисциплінарну відповідальність згідно чинного законодавства. 2.вимоги безпеки перед початком роботи. Перевірити на холостому ходу обладнання (електроплиту, електроом’’ясорубку, картоплечистку, електросковородку, холодильні камери і т.п.), справність заземляючих устроїв, наявність діелектричних килимків. 2.3.Кухонним робітникам перевірити: -наявність інструментів і пристосувань для розкривання тари; -наявність води в водопровідній мережі; -справність деревяних решіток на підлозі мийного відділення. 3.вимоги безпеки під час виконання роботи.


1.1. Інструкція з ОП для кухаря поширюється на всіх працівників шкільної їдальні. 1.2. Постійне робоче місце працівника – шкільна їдальня. Технологічне обладнання, яке застосовується на робочому місці: електроплита, газова плита, холодильники, електром’ясорубка, електрокип’ятильник. 1.4. Працівник зобов’язаний знати й виконувати вимоги нормативних актів про охорону праці, правила поводження з устаткуванням на робочому місці. 1.5. Основні небезпечні виробничі фактори на робочому місці: — ураження електричним струмом при необережному поводженні з електророзеткою, електрообладнанням


Охорона праці - комплекс заходів з техніки безпеки, виробничої санітарії та гігієни, протипожежної техніки. Здійснення цих заходів у ресторанах забезпечує створення нормальних умов роботи на всіх ділянках виробництва на науково - гігієнічної та технічній основі. Всі працівники закладу харчування мають проходити медогляд і мати особові медичні книжки. Медогляд проводиться як при влаштуванні на роботу(попередній медогляд) так і під час роботи(періодичний медогляд). Для забезпечення пожежної безпеки в їдальні, ресторані (барі) необхідно: - експлуатувати електромережі, електроприлади та іншу електроапаратуру тільки у технічно справному стані, враховуючи рекомендації підприємств-виготовлювачів


Інструкція з охорони праці для водія електронавантажувача. Инструкция по охране труда при производстве работ по монтажу металлических и железобетонных конструкций. требования безопасности. Типовая инструкция по охране труда для рабочих, выполняющих погрузочно-разгрузочные и складские работы с легковоспламеняющимися, взрывоопасными и опасными в обращении грузами. Інструкція з охорони праці для вулканізаторника. Типовая инструкция по охране труда для работников, выполняющих строительно-монтажные работы на подмостях с перемещаемым рабочим местом. Інструкція з охорони праці для газозварника.


Інструкція з охорони праці для водія електронавантажувача. Инструкция по охране труда при производстве работ по монтажу металлических и железобетонных конструкций. требования безопасности. Типовая инструкция по охране труда для рабочих, выполняющих погрузочно-разгрузочные и складские работы с легковоспламеняющимися, взрывоопасными и опасными в обращении грузами. Інструкція з охорони праці для вулканізаторника. Типовая инструкция по охране труда для работников, выполняющих строительно-монтажные работы на подмостях с перемещаемым рабочим местом. Інструкція з охорони праці для газозварника.


ІНСТРУКЦІЯ № 4 з охорони праці для студентів зайнятих на господарських роботах. ІНСТРУКЦІЯ № ____ з охорони праці при користуванні електропобутовими приладами та офісною оргтехнікою. ІНСТРУКЦІЯ № ____ Інструкція з охорони праці при роботі з ручним інструментом (не електрофікованим). ІНСТРУКЦІЯ №_____ з охорони праці при роботі на персональних електронно-обчислювальних машинах. ІНСТРУКЦІЯ № 6 з безпеки життєдіяльності в умовах низьких температур. ІНСТРУКЦІЯ № 5 з безпеки життєдіяльності для студенів (в літній період). ІНСТРУКЦІЯ № ОХОРОНИ ПРАЦІ при обслуговуванні балонів, що працюють під тиском.


з охорони праці для працівників Городоцького ліцею №1 під час карантину щодо запобігання поширенню інфекції, спричиненої коронавірусом COVID-19. 1.Загальні положення. 1.1 Інструкцію розроблено відповідно до «Положення про організацію роботи з охорони праці учасників навчально-виховного процесу в установах і навчальних закладах», затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 01.08.2001 № 563, постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», листа Міністерства освіти і науки України від.


Діючі інструкції з охорони праці для працівників закладу: 1. Для проведення вступного інструктажу з працівниками школи. 2. Для проведення інструктажу неелектротехнічного персоналу з електробезпеки. 3. Для вчителя(педпрацівника). 4. При роботі з персональним комп’ютером. 5. При роботі в кабінеті фізики. 6. При роботі в кабінеті хімії. 20. Під час роботи з використанням драбин. Діючі інтрукції з охорони праці та безпеки житєдільності для здобувачів освіти: 1. Для вступного інстуктажу під час навчально-виховного процесу. 2. Під час навчально-виховного процесу у приміщенні та на території закладу. 3. Під час навчання в кабінеті біології. 4. Під час навчання в майстерні технічної освіти.


1.1. Інструкція з ОП для кухаря поширюється на всіх працівників шкільної їдальні. 1.2. Постійне робоче місце працівника – шкільна їдальня. Технологічне обладнання, яке застосовується на робочому місці: електроплита, газова плита, холодильники, електром’ясорубка, електрокип’ятильник. 1.4. Працівник зобов’язаний знати й виконувати вимоги нормативних актів про охорону праці, правила поводження з устаткуванням на робочому місці. 1.5. Основні небезпечні виробничі фактори на робочому місці: — ураження електричним струмом при необережному поводженні з електророзеткою, електрообладнанням


№ 5 - інструкції з охорони праці під час роботи в умовах карантину (додаток 1). Провести реєстрацію інструкції з охорони праці в журналі реєстрації інструкцій. Провести позаплановий інструктаж з охорони праці під час роботи в умовах карантину. Видати інструкцію відповідним працівникам на руки під розпис для подальшого розміщення на робочому місці. Селищний голова Д.І.Екзархов. Додатки.


1.1. Дійсна інструкція з охорони праці для заступника директора з адміністративно-господарської роботи (частини) поширюється на завгоспа загальноосвітньої школи і є нормативним актом з охорони праці. 1.2. До роботи допускаються особи без фахової освіти, які пройшли медичний огляд, вступний інструктаж, знають дійсну інструкцію з охорони праці заступника директора з господарської роботи, пройшли інструктаж на робочому місці з охорони праці, пожежної безпеки, електробезпеки. 2. Вимоги безпеки перед початком роботи заступника директора з господарської роботи (завгоспа) 2.1. Перед початком роботи з.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

основи перукарської справи безплатно електронну книгу

моды для евро трек симулятор 2 через торрент версії

дипломна робота з управління персоналом підприємства строїтельних робіт