книги з анатомії та фізіології людини

Завантажити книги та підручники з Анатомія абсолютно безкоштовно з електронної бібліотеки. Анатомія та фізіологія з патологією - Я. І. Федонюк. Дата: 19.07.2014. Категорія: Анатомія. Анатомія людини - О. В. Цигикало. Дата: 17.10.2013. Категорія: Анатомія.


Скачать бесплатно книги жанра Анатомия и физиология в формате fb2, txt, epub, pdf, mobi, rtf или читать онлайн без регистрации. Тело человека очень хорошо изучено, именно поэтому по анатомии написано множество учебников, справочников и книг. Однако далеко не все они содержат в себе полную информацию по этому вопросу, и не. Подробнее.


Книга Людина Навчальний посібник з анатомії та фізіології. Хобі, відпочинок і спорт » Книги / журнали. 500 грн. Львів, Сихівський 15 груд. Навчальний посібник з анатомії та фізіології людини. Хобі, відпочинок і спорт » Книги / журнали. 200 грн. Біла Церква 15 груд. Конспекти з анатомії людини. Хобі, відпочинок і спорт » Книги / журнали. 300 грн. Атлас анатомії людини. Посібник з анатомії та фізіології. Хобі, відпочинок і спорт » Книги / журнали. 320 грн.


Фізіологія людини — Вільям Ф. Ґанонґ. Пропонована книга є першим в Україні перекладом з англійської визнаного в світі базового підручника для студентів-медиків «Фізіологія людини», створеного високоавторитетним у світі спеціалістом професором Вільямом Ф. Ґанонґом. Для перекладу взято 20-те видання 2001 р., що містить енциклопедичну інформацію з усіх розділів сучасної фізіології людини як фундаментальної медико-біологічної дисципліни, включаючи глибинні зв'язки навчального матеріалу з найновішими відкриттями та здобутками біохімії, морфології, генетики та молекулярної біології.


Книги по анатомии. Содержание раздела Описание раздела. Содержание раздела Книги и учебники по анатомии. По классам. По авторам. Книги и учебники по анатомии по годам. 2020 год. 2019. Также смотрите разделы связанные с разделом Книги и учебники по анатомии


Анатомія і фізіологія людини. Анатомія центральної нервової системи та органів чуття. Анатомія: центральна нервова система. Біохімія людини. Ветеринарна ортопедія. Економіка і управління в охороні здоров'я.


Название: Анатомія людини. Том 1 Автор: Ковешніков В.Г. Год издания: 2005 Размер: 14 МБ Формат: pdf Язык: Украинский. В первом томе учебника рассматривается костная система, система соединения костей, мышечная система нормальной анатомии человека. В каждом разделе учебника, кроме общих сведений, приведены данные о развитии, вариации и аномалии органов и систем, которые сосредоточены на их прикладном значении в практической медицине. Уделено внимание обоснованию общих принципов в изучении анатомии: взаимосвязь строения и функции, целостность организма, единство организма и внешней среды. В конц.


Результаты поиска по запросу Книга Анатомія та фізіологія людини по всей Украине. Сервис поиска объявлений Книги и журналы в Украине. Енциклопедия «Анатомія людини». 2020-07-25 - Книги и журналы- Киев, Шевченковский. В этой книге вы найдете основные сведения о человеке: происхождение, почему мы так не похожи друг на друга, как устроено наше тело, как мы растем и почему стареем, благодаря чему видим, слышим и чувствуем.


Яросла Федонюк, Костянтин Волков, Неоніла Микула. Підручник містить короткі сучасні дані про будову організму людини, викладені у функціональному та прикладному (для медицини) аспектах. Його особливістю є те, що він охоплює такі фундаментальні дисципліни, як нормальна анатомія, гістологія, нормальна фізіологія та патологія. Така структура є істотно новою, вперше об’єднані усі ці предмети в межах однієї праці. У ході написання підручника використані власні дослідження кафедр анатомії людини, гістології, нормальної фізіології Тернопільської державної медичної академії ім. І.Я.Горбачевського та д.


Детально описана функціональна анатомія кісток скелета, їх з’єднань та м’язової системи людини. Дана коротка характеристика кровопостачання, відтоку крові і лімфи від цих анатомічних структур та їх іннервації. Допоможуть у кращому засвоєнні матеріалу зведені таблиці. В кінці кожного розділу підручника є питання для повторення і самоконтролю, які дозволяють краще зрозуміти прочитане. Усі анатомічні терміни подані українською і латинською мовами і відповідають Міжнародній анатомічній номенклатурі (Сан-Пауло, 1997) – українському стандарту (Київ, 2001).


Анатомія і фізіологія людини – багатий вибір книг і привабливі ціни! Доставка по Києву і всій Україні ✆ (044) 369-33-35. Лавка Бабуїн. Популярні За новизною (найновіші) Рейтинг (починаючи з високого) Ціна (низька > висока) Ціна (висока > низька) Назва (А - Я) Назва (Я - А). Популярні За новизною (найновіші) Рейтинг (починаючи з високого) Ціна (низька > висока) Ціна (висока > низька) Назва (А - Я) Назва (Я - А). Фільтр. Хит Продаж. Книга здоров'я. Як прожити довге житт. Євген Бож'єв.


В підручнику викладено основні питання фізіології з основами гістології, цитології та анатомії згідно з програмою для фармацевтичних вузів. Розглянуто механізми фізіологічних процесів організму людини. Название: Фізіологія з основами анатомії людини. Жанр: Біологія з основами генетики. Просмотров: 26309. Список лІтератури.


В навчальному посібнику представлений науково обгрунтований сучасними даними матеріал, що стосується анатомії і фізіології дитячого організму та окремих його систем від моменту народження до юнацького віку. Навчальний посібник рекомендується викладачам та студентам вищих і середніх педагогічних навчальних закладів, закладів фізичної культури, вчителям шкіл, вихователям.


Найкращі книги в жанрі "Анатомія. Фізіологія". Великий вибір книг з розділу "Медицина. Фармакологія"в інтернет-магазині "Букля". Купити. Клінічна фізіологія. Підручник В.І. Філімонов. 220. Купити. Анатомічний атлас людини Фредерік Мартіні. 350. Купити. Генетика людини Андрій Петрушов. 82. Купити. Практикум з фізіології людини. Навчальний посібник О.П. Мотузюк. 70. Купити. Атлас анатомії людини. Навчальний посібник для студентів вищих медичних закладів. 327. Купити. Гістологія, цитологія та ембріологія. В 3-х книгах. Книга 3. Частина 2. Спеціальна гістологія і ембріологія внутрішніх органів. Навчальний посібник Е.Ф. Барінов. 150.


Придбати (купити) Купить Анатомія, фізіологія | Мегакнига - національний інтернет магазин книг, канцелярії та іграшок. головацький анатомія людини том 2 внутрішні органи, цнс, органи чуття підручник для вмнз книга купить цена купити ціна "Нова книга". Автор: Головацький, Черкасов В.Г., Сапін. В корзині. - + 655.00 грн. Є в наявності. Придбати. залишити відгук.


Описание книги. Перед вами третє видання перекладу найпопулярнішого у світі навчального атласу з анатомії та фізіології людини відомого лондонського видавництва «ДОРЛІНГ КІНДЕРСЛІ», який упродовж багатьох років є бестселером. Вас очікує повна дивовижних відкриттів мандрівка по організму людини, в якій максимально гармонійно поєднано особливості будови та функціонування всіх органів. Матеріал викладено коротко, систематично, з використанням сучасних досягнень суміжних теоретичних та клінічних дисциплін. У кни.


Практикум з фізіології людини: Навчальний посібник. — 2-е видання. Оставить отзыв. Мета посібника — допомогти студентам засвоїти теоретичний курс анатомії людини, оволодіти практичними навичками, закріпити знання, набуті на лекціях. Матеріал практикуму подано за системним принципом. Черговість розділів і тем відповідає навчальній програмі. Усі теоретичні відомості викладено у максимально стислому, схематичному і доступному вигляді. До кожної практичної роботи визначено необхідні препарати, обладнання та матеріали.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

основи перукарської справи безплатно електронну книгу

моды для евро трек симулятор 2 через торрент версії

дипломна робота з управління персоналом підприємства строїтельних робіт