реферат на тему сучасне документознавство в україні

Сучасне управлінське документознавство в україні. Підготовка до складання управлінських документів Управління суспільством, галуззю народного господарства чи підприємством являє собою з погляду технології процес отримання, обробки і передачі інформації. Переважна частина інформації, яка використовується в управлінні, фіксується. Це обов’язковий елемент управлінської діяльності, оскільки в сучасних умовах отримувати, зберігати і передавати інформацію можна, лише зафіксувавши її попередньо. Документ – це засіб закріплення різними способами на спеціальному матеріалі інформації про факти, події, я.


Українське документознавство сформувалось як самостійна наука після здобуття нашою державою незалежності. За ці двадцять років побудовано роз- винену інфраструктуру документознавства, основними складовими якої є під- готовка наукових кадрів, документознавча освіта, система професійних видань, проведення документознавчих форумів.


Теми рефератів. Сучасне управлінське документознавство в Україні. 2.1 Підготовка до Складання управлінськіх документів. 2.2 Складання та оформлення службово документів. Українську мову офіційно заборонялі. Тому управлінське документознавство в усіх галузях виробництва та суспільного життя велося російською мовою. Спроба податі документацій НЕ забезпечення Управління, Його справочинство Як узагальнення, системне явищем, Як віяв віщої спожи об'єкта Управління у Певної рівні впорядкування, необхідного учасникам виробничого процесу, Як культуру операційної управлінської технології, Що становіть частко Загальної культури нації.


Сучасний етап розвитку документознавства в Україні характеризується її оформленням як самостійної наукової дисципліни. Підтвердженням цього є ґрунтовні праці провідних українських науковців – С. Кулешова [7, 8], Г. Швецової-Водки [23, 24] та Н. Кушнаренко [9]. Активно формуються дві концепції документознавства – розширена (Н. Кушнарекно) та спеціалізована (С. Кулешова). Серед суттєвих відмінностей цих концепцій одним з найпринциповіших є різні погляди структури документознавства. Науковець Н. Кушнаренко виділяє загальне і особливе документознавство. До загального вона відносить три розділи – т.


Сучасний розвиток документознавства в україні і його особливості. У статті розглядаються сучасні особливості документознавства в Україні. Зазначені накази реєструє Міністерство юстиції України і разом зі змістом уніфікованих систем управлінської і галузевої документації їх публікують в «Офіційному віснику України». Опрацювання практичних проблем створення електронних документів (комплекс технічного, технологічного, програмного, лінгвістичного забезпечення у зв’язку з традиційною технологією діловодства) і вирішення питань, пов’язаних з подальшим користуванням цими документами у їхньому динамічному стані (поточному, оперативному) та під час зберігання в архіві.


Заглавие статьи СУЧАСНЕ ДОКУМЕНТОЗНАВСТВО В УКРАЇНІ: КОНЦЕПЦІЇ, ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ Автор(ы) В. В. БЕЗДРАБКО Источник Український історич. У кожному з них Н. М. Кушнаренко залишає місце для вільних, інших варіацій "на тему" у вигляді типових для моменту лінгвістичних прийомів - "і т.[ак] д.[алі]", "і т.[ому] п.[одібне]". У цьому разі судити про можливі авторські доповнення непросто, проте варто сказати за переліки наукових дисциплін, запропоновані Н. М. Кушнаренко, котрі ввійшли до складу особливого документознавства.


Основні напрями розвитку документознавства в сучасній україні. М.С. Слободяник. Визначальне значення для розвитку українського документознавства має здобуття нашою державою незалежності. За ці двадцять років побудована розвинута інфраструктура документознавства, основними складовими якої є підготовка наукових кадрів, документознавча освіта, система професійних видань, проведення документознавчих форумів. 1994 р. у структурі Держкомархіву України була організована спеціалізована наукова установа Український науково-дослідний інститут архівної справи та документознавства (далі – УНДІАСД).


Реферат на тему: “Історичні аспекти та сучасні тенденції розвитку документознавства як науки”. Виконала: студентка гр. ДМ-10-1. 2.3 Сучасні тенденції розвитку документознавства в Україні….. Висновки….. Список використаних джерел… Вступ Документознавство відноситься до розряду молодих наук, воно ще остаточно не сформувалось як наукова дисципліна, обумовлююча сукупність знань про документ.


Історичні засади управлінського документознавства: сучасне документознавство в Україні. В Україні проблема стандартизації термінології документаційного забезпечення управління особливо гостро постала в останній декаді ХХ століття. В цей період українське документознавство стикається з новими викликами: необхідністю розбудови системи спеціальних інститутів, прийняття нормативних актів, стандартів, методичних документів, розроблення проблем уніфікації і стандартизації документації, підготовки кваліфікованих кадрів. Одним із базових завдань стає унормування понятійного апарату науки.


Історичні засади управлінського документознавства: сучасне документознавство в Україні. В Україні проблема стандартизації термінології документаційного забезпечення управління особливо гостро постала в останній декаді ХХ століття. В цей період українське документознавство стикається з новими викликами: необхідністю розбудови системи спеціальних інститутів, прийняття нормативних актів, стандартів, методичних документів, розроблення проблем уніфікації і стандартизації документації, підготовки кваліфікованих кадрів. Одним із базових завдань стає унормування понятійного апарату науки.


Сучасне управлінське документознавство в Україні. ⇐ ПредыдущаяСтр 8 из 19Следующая ⇒. Читайте также: Інфраструктура ринку. Формування ринкової інфраструктури в Україні. Місцеве самоврядування в Україні. Система місцевого самоврядування. Нацистський окупаційний режим в Україні. Основні напрямки державного регулювання діяльності депозитарних установ в Україні. Поняття про державну мову. Мовне законодавство та мовна політика в Україні. Рух опору в Україні. Основні вимоги до організації сучасного діловодства. 54. Архівна система та система архівних установ як головні поняття архівознавства. 55. Концептуальні та прогностичні моделі інформатизації архівної галузі.


Реферати українською. Реферати українською » Бухгалтерский учет и аудит » Документознавство. Реферат Документознавство. Страница 1 из 2 | Следующая страница. Реферат на тему: Бухгалтерський облік в будівельних організаціях, що здійснюють діяльність генерального підрядчика і замовника-забудовника. >БУХГАЛТЕРСКИЙ >УЧЕТ У >СТРОИТЕЛЬНЫХ >ОРГАНИЗАЦИЯХ Курсова робота На тему: «Бухгалтерський облік в. Нові надходження.


Главная Литература Сучасне управлінське документознавство в Україні. < Пред. СОДЕРЖАНИЕ. Актуальність теми - управлінське документознавство, яке пов'язане з діловою документацією. Об'єктом дослідження - текст і типи тексту за способом викладення. Предмет дослідження - текст, мова способи викладення матеріалу. Мета теми - системне уявлення про суть, структуру, функції та призначення різних способів видалення матеріалу. Завдання теми - подати систематизувати, описати тексти та способи викладення. Українську мову офіційно забороняли. Тому управлінське документознавство в усіх галузях виробництва та суспільного життя велося російською мовою.


Сайт українських рефератів. Документознавство - нові оригінальні реферати, контрольні, курсові роботи українською мовою. Для отримання послуги: Скористайтеся формою від компанії «СМС Биллинг Украина» та відправте 1 SMS зі свого мобільного телефону. У відповідь, Вам прийде SMS-повідомлення, в якому буде вказано код доступу. Введіть код доступу на сайті та натисніть кнопку «Ввести». Вам буде відкритий доступ для завантаження роботи. Вартість SMS: 15 грн. з урахуванням ПДВ. Увага! Всі роботи індивідуальні, виконані на замовлення за допомогою підручників, посібників, додаткових матеріалів та перевірені викладачами!


ТЕМИ РЕФЕРАТІВ 1. Документознавство: сучасний стан та перспективи розвитку. 2. Історія розвитку документознавства. 3. Документ у системі соціальної комунікації. 4. Сучасні концепції структури документознавства. 5. Сучасний розвиток документознавства в Україні. 6. Перспективи розвитку документознавства як навчальної дисципліни. 7. П. Отле і документаційна наука.


Реферат Місце документознавства в системі наук. Тема: Новые рефераты. Зміст. Введення. ГЛАВА 1. документознавства як наукової дисципліни.1 Основні етапи розвитку документознавства.2 Структура документознавства.3 Взаємозв'язок документознавства з іншими науками.4 Джерела в документоведении. ГЛАВА 2. НОРМАТИВНО-МЕТОДИЧНА БАЗА, що регламентують роботу З ДОКУМЕНТАМИ В СУЧАСНИХ УМОВАХ.1 Стандартизація як процес встановлення однаковості у створенні та оформленні документів.2 Уніфікована система документації.


Документознавство як наукова дисципліна 18 2.2. Сучасний стан докуметознавства та внесок вітчизняних науковців у його розвиток 22 2.3. Перспективи та напрямки розвитку документознавства в Україні 25 Висновки 28 Список використаної літератури 32 Додатки. Висновок. Документознавство як знання про документ взагалі має давні корені. З того часу, коли виникли самі документи, люди почали накопичувати та систематизувати знання про те, як створювати документи, як їх оцінювати, як поводитися з ними. Документознавство належить до розряду молодих наук, воно ще остаточно не сформувалося як наукова дисципл.


Мета дослідження - дослідити зміст та структуру документознавства як науки. На основі об'єкта, предмета та мети дослідження було сформульовано наступні завдання: – розглянути трактування документознавства як наукової дисципліни: історіографічний аспект; – розглянути традиційне документознавство та його структуру; – розглянути структуру сучасного документознавства.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

основи перукарської справи безплатно електронну книгу

моды для евро трек симулятор 2 через торрент версії

дипломна робота з управління персоналом підприємства строїтельних робіт