презентація птахи червоної книги україни

Найбільший вибір готових шкільних презентацій! Птахи занесені до Червоної книги України — презентація з біології на порталі GDZ4YOU — з нами вчитись дійсно легко, відчуй це! . Жовна зелена Осілий, кочовий птах. Загальна чисельність в Україні становить біля 500–800 пар. У Сх. Поліссі в останні десятиріччя чисельність виду зменшилась майже в 3 рази.


Птахи занесені в Червону книгу України — презентація з біології на порталі GDZ4YOU — з нами вчитись дійсно легко, відчуй це! . Жовна Зелена Осілий, кочовий птах. В Україні гніздиться на Поліссі, у західних районах та, спорадично, у пониззях рр. Дунай та Дністер. Чисельність становить біля 500—800 пар, спостерігається її скорочення.


Дізнаються про місцезнаходження цих птахів, про їх чисельність на території Украіни.. Презентація на урок Я досліджую світ скачати. Переглядаючи даний матеріал, учні матимуть змогу дізнатися про птахів України, які зникають, і занесені до Червоної книги України. Дізнаються про місцезнаходження цих птахів, про їх чисельність на території Украіни. Перегляд матеріалу. Отримати код. ‹‹ ‹ › ›› 42 1. Опис презентації окремими слайдами: Слайд № 1. Зникаючі птахи, занесені до Червоної книги України Підготувала вчитель початкових класів Ічнянського ЗЗСО І-ІІ ступенів №1 Романенко Любов Віталіївна. Слайд № 2. Гніздовий, перелітний птах.


Презентація на тему: Птахи, занесені до Червоної книги України. Завантажити презентацію. Отримати код. Play. 1 / 24. Скачати. Беркут Найбільший птах України – розмах крил близько 2м. Гніздиться на Закарпатті, у Карпатах, Волинській та Ріввненські областях – загалом приблизно 6-8 пар. У кінці XIX – на початку XX сторіччя був поширений і в інших регіонах України. Селиться в старих лісах, поруч із відкритими просторами. Гніздо влаштовує на високих деревах і скелях, використовує йог кілька років. Живиться птахами та ссавцями здебільшого середніх розмірів, а також падаллю. Чисельність через порушення місць перебування, зменшення кількості здобичі, безпосереднє винищування людою. Слайд 18.


Осілий, кочовий птах. Загальна чисельність в Україні становить біля 500–800 пар. У Сх. Поліссі в останні десятиріччя чисельність виду зменшилась майже в 3 рази. В Лісостепу перестав гніздитися ще в х рр. Природоохоронний статус виду : Вразливий. Скачать бесплатно презентацию на тему "Птахи занесені до Червоної книги України. В Україні гніздиться на Поліссі, у західних районах та, спорадично, у пониззях рр. Дунай та Дністер.


Вы можете ознакомиться и скачать Птахи занесені до Червоної книги України . Презентация содержит 38 слайдов. Презентации для любого класса можно скачать бесплатно. Если материал и наш сайт презентаций Вам понравились – поделитесь им с друзьями с помощью социальных кнопок и добавьте в закладки в своем браузере. Слайды и текст этой презентации. Слайд 1. Описание слайда: Птахи занесені до Червоної книги України. Слайд 2. Описание слайда


Published on Nov 23, 2016. Навчальна презентація "Птахи, які занесені до Червоної книги України". Published in: Education. 2 Comments. Після Другої Світової війни гніздування на території України не спостерігалося, але починаючи з 2000 року поодинокі гніздачас від часу виявляються в Дунайському біосферному заповіднику в українській частині дельти Дунаю. На прольоті та влітку зустрічається в дельті Дунаю та на придунайських водоймах, на лиманах у межиріччі Дністра і Дніпра, в районіЧорноморського біосферного заповідника, біля берегів Кримського півострова, подекуди на азовському узбережжі. 3. ПЕЛІКАН КУЧЕРЯВИЙ ПЕЛІКАН КУЧЕРЯВИЙ(ФОТО)  Літуючий, перелітний птах.


Вы можете изучить и скачать доклад-презентацию на тему Птахи занесені до червоної книги України. Презентация на заданную тему содержит 38 слайдов. Для просмотра воспользуйтесь проигрывателем, если материал оказался полезным для Вас - поделитесь им с друзьями с помощью социальных кнопок и добавьте наш сайт презентаций в закладки! Презентации» Экология» Птахи занесені до червоної книги України. Слайды и текст этой презентации. Слайд 1. Описание слайда: Птахи занесені до Червоної книги України. Слайд 2. Описание слайда . Скачать презентацию на тему Птахи занесені до червоної книги України можно ниже: Отправить на email Скачать. Tags.


Обладнання: Червона книга України, комп’ютерна презентація, малюнки, фото пам’ятників, стінгазета, книга – розгортка, музичний супровід для фізкультхвилинки, аудіо запис. Хід уроку. І. Організація класу. Птахи, що потребують охорони та захисту, занесені до Червоної книги України. - Що таке Червона книга? - Зараз нам про це розкаже група «Журналістів», в якій працювали наші батьки. Тож давайте уважно послухаємо. 1. Ми зібрати матеріал про деяких птахів, які занесені до Червоної книги та зробили презентацію, яку пропонуємо зараз переглянути. (Перегляд комп’ютерної презентації на тему: «Червона книга. Охорона птахів »). 2. У Червону книгу ми занесли. Світ неповторний та чудесний, Що поступово вимирає


Лінгвістична подорож до Червоної книги України. «Цікавий світ птахів України» Дослідницько-пошуковий проект у 4 класі. Презентація для дітей «Тварини та птахи Червоної книги України». Предмети. Українська мова (6506). Українська література (6429). Зарубіжна література (2990). Іноземна мова (7183). Іноземна мова (7183).


Птахи які траплялися на території України. Навігація по сайту. Алфавітний покажчик назв птахів. Перелік птахів занесених до Червоної книги України. Перелік птахів занесених до Червоної книги України.


Птахи, занесені до Червоної книги України — список із 87 видів птахів, яких включено до останнього видання Червоної книги України (2009). У порівнянні з попереднім виданням (1994), до нового було включено на 20 видів більше, у списку такі птахи позначені *. У таблиці наведено охоронний статус виду відповідно до Червоної книги України та критеріїв Міжнародного союзу охорони природи . Види наведено у систематичному порядку, вони належать до 12 рядів. Використано українські та наукові назви.


Птахи, занесені до Червоної книги України — список із 87 видів птахів, яких включено до останнього видання Червоної книги України (2009). Ряд Пеліканоподібні. Пелікан Рожевий - Зникаючий Гніздовий, перелітний птах. У 1-й половині ХХ ст. невеликі колонії існували в пониззі річок, що впадають уЧорне та Азовське моря. Після Другої Світової війни гніздування на території України не спостерігалося, але починаючи з 2000 року поодинокі гнізда час від часу виявляються в Дунайському біосферному заповіднику в українській частині дельти Дунаю.


Каталог статей. Головна » Статті » Презентації та відео матеріали » Природознавство. [ Додати статтю ]. Птахи Червоної книги України. Джерело: www.youtube.com/watch?v=IQjdiE6WkSM. 1.


Презентация по теме Птахи занесен до Червоно книги Укра ни . Материал содержит 38 слайдов. Вы можете использовать его для подготовки к уроку Биология. Он будет полезен как ученикам и студентам, так и преподавателям школ и вузов. Вы можете просмотреть презентацию у нас на сайте или скачать к себе. Все материалы абсолютно бесплатны. Открыть Слайд #1. Птахи занесені до Червоної книги України. Открыть Слайд #2. Нажмите на текст чтобы открыть слайд № 2 с текстом.


Презентация на тему Рослини і тварини Червоної книги України. Скачать эту презентацию. Cлайд 1. Cлайд 2. У 1980 році було видано Червону книгу України. Рослини і тварини, занесені до Червоної книги, охороняються законом. Cлайд 3. Вони потребують допомоги !


Топ 10 тварин занесених до Червоної книги України. 1. Ящірка Зелена. Опис. В Україні мешкає у Київській, Полтавській, Сумській, Черкаській, Чернігівській, Харківській та у всіх степових областях, окрім Одеської. Місця перебування: відкриті ландшафти з розрідженим травостоєм, перелоги, луки, сухі береги різних водойм. 3.Лелека чорний. Опис. У молодого птаха чорний ко-лір з бурим відтінком; гола шкіра навколо очей, вуздечка, дзьоб і ноги оливково-бурі. Розповсюдження. Лісова смуга Центральної, Сх. і частково Пд.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

основи перукарської справи безплатно електронну книгу

моды для евро трек симулятор 2 через торрент версії

дипломна робота з управління персоналом підприємства строїтельних робіт